Algemeen

AVIA Festival on Wheels blijft groeien: bomvol programma biedt vermaak voor het hele gezin

ALBERGEN - Op zondag 14 juli krijgen de bezoekers van AVIA Festival on Wheels in Albergen een bomvol programma voorgeschoteld. De meest bijzondere voertuigen zijn te bezichtigen en er zijn spectaculaire stuntshows in de Riwald Stuntarena. Men kan relaxen op het lifestyleplein en Max Verstappen aanmoedigen vanuit de Max Verstappen Fanzone. Een dagje uit voor het hele gezin dus.

Dit is nog maar een kleine greep uit het programma dat de organisatie van het evenement de afgelopen maanden heeft samengesteld. Het voornaamste doel van het evenement is een mooi dagje uit voor het hele gezin. Dit alles wordt voor een betaalbare prijs aangeboden; de entree voor een dagkaart bedraagt slechts € 5,- per persoon en kinderen tot 1,40 meter mogen zelfs gratis naar binnen.

 

Riwald Stuntarena

De bezoekers kunnen zich de ogen uitkijken bij de tentoonstelling vol mooie en unieke voertuigen. Van supersnelle en antieke voertuigen tot de grootste trekker ter wereld en van brommers en motoren tot hele oude vrachtauto’s. Alles bij elkaar een zeer gevarieerd geheel. Voor autoliefhebbers is er de mogelijkheid om in de ochtend mee te rijden tijdens een rondrit door het mooie Twente. Hiervoor zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar. Opgeven kan nog via de website van het festival, maar vol = vol. In de Riwald Stuntarena zullen deze middag drie stuntshows te zien zijn. Rijders halen de gekste, gevaarlijkste en bijna onmogelijke stunts uit wanneer ze met hun crossmotor metershoog door de lucht vliegen.

 

DITT Formule 1 kampioenschap

In de Grote Prijs van Albergen gaat de organisatie op zoek naar de nieuwe Max Verstappen. In de coole ‘DITT’ Formule 1 auto mag iedere bezoeker strijden om de felbegeerde prijs. Er wordt gestreden op hetzelfde circuit als waar Max die dag zelf ook rijdt: de GP van Engeland. De coureur met de snelste ronde wacht een mooi prijs. Een heuse Playstation 4, aangeboden door hoofdsponsor AVIA. De Formule 1 race zelf is live te volgen op een groot scherm in de Max Verstappen fanzone. De oranje outfit mag dus uit de kast getrokken worden!

 

Een tattoo laten zetten op het lifestyleplein

Voor de stoere bezoeker bestaat de mogelijkheid om een tattoo te laten zetten bij de dames en heren van tattooshop ‘Sailor and Crooks’. En wat te denken van een heerlijke stoelmassage? Of chillen bij de barbershop? Het is allemaal mogelijk op het lifestyleplein. Goochelaar Mitch Durbank is, net als vorig jaar weer aanwezig om samen met de kinderen live de leukste trucs te doen. Ook is er een mega stormbaan aanwezig, een ijskraam en nog veel meer vermaak voor de kleintjes.

 

Stichting Twentse Wens Ambulance

Ieder jaar steunt de organisatie een goed doel waarvoor zij een veiling houdt. Dit jaar is het goede doel de Twentse Wens Ambulance. Dit regionale doel zet zich in voor ernstig zieke mensen die nog één keer de dag van hun leven willen beleven. De veilingitems liegen er niet om. Zo worden er twee VIP-kaarten voor de Zwarte Cross geveild. Een laatste kans om naar dit stijf uitverkochte evenement te kunnen. Daarnaast bestaat de veiling onder andere uit een gesigneerde kampioensshirt van FC Twente, een VIP-avond bij Heracles en een jaar lang gratis autowassen. Kom naar AVIA Festival on Wheels en bied mee! Bezoekers zijn welkom vanaf 13.00 uur aan de Ootmarsumseweg 34 te Albergen op zondag 14 juli. Kaarten zijn aan de deur te verkrijgen. Meer info: www.aviafestivalonwheels.nl