Algemeen

BGT Tubbergen verwelkomt haar 200e lid

TUBBERGEN - Trots, dat is wat BGT Tubbergen is op al haar leden. Het 200e lid Kaleidoscope markeert dan ook een belangrijke mijlpaal voor de hele club. Er is de laatste jaren een grote ledentoestroom geweest bij BGT Tubbergen. Bedrijven die gevestigd zijn in Gemeente Tubbergen, of eigenaren die woonachtig zijn in Gemeente Tubbergen, wisten BGT steeds vaker te vinden als ondernemersclub. Want ondernemen doe je mét elkaar.

Datzelfde geldt ook voor Kaleidoscope. Een werkelijk práchtig internationale producent van luxe cadeaupapier. Eigenaar Marlon Timmerhuis-Kemper staat in dit bedrijf aan het roer, woonachtig in Geesteren en trots op de Gemeente Tubbergen. ‘’Na een aantal jaren binnen het netwerk van mijn vader te hebben rondgeneusd, werd het tijd om dit breder te trekken in een netwerk van de gemeente waar ik woon. Ik hoorde steeds vaker om mij heen dat BGT dan dé club is waar ik moet zijn als laagdrempelig, eigentijds en actief platform’’, aldus Marlon.

Zo gezegd, zo gedaan. BGT is ontzettend trots dat Kaleidoscope zich als lid heeft gemeld. Grote kans namelijk dat het cadeaupapier van Kaleidoscope in elk huishouden aanwezig is. 

De collectie lijkt eindeloos en naast de export naar verschillende landen is het papier met klanten als Hema ook overal in Nederland te vinden. Met dit papier is het inpakken van een cadeautje al een feestje opzich.

Welkom Marlon, welkom Kaleidoscope. Op naar een mooie BGT-tijd. Meer informatie over de BGT vind je op www.bgt-tubbergen.nl.