Algemeen

Bloemenstal Harink fleurige toevoeging aan markten

ALBERGEN – De minimarkt in Albergen was vrijdag 19 april uitgebreid met een bloemenkraam. Bloemenstal Harink vult sindsdien op de vrijdagen deze markt aan. De kraam blijft staan zolang de voorraad strekt, tot maximaal 18.00 uur. Jauke Harink is de trotse eigenaresse van deze kleurrijke uitstalling. Samen met haar schoonzus heeft ze de stap gemaakt om als zelfstandige onder andere de minimarkt in Albergen te versterken.

Jauke beschikt over een jarenlange ervaring in de bloemen en heeft veel kennis op mogen doen bij verschillende binderijen. Nu is het echter tijd voor de volgende stap. Een winkel op wielen met de naam ‘Bloemenstal Harink’ is de nieuwe uitdaging. 

Goed gevulde bloemenwagen
Het aanbod is divers. Een mooie bos bloemen, kransen, bloemstukken of perkgoed, de wagen is goed gevuld. Ook trouw- en rouwwerk is een specialisatie. Het motto van de dames is: ‘Een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs’. Als blijkt dat er niet direct voldaan kan worden aan de wens van de klant, kan het gewenste product worden besteld en op een geschikt moment afgehaald of bezorgd worden. 

Overige markten
Bloemstal Harink is op donderdagmorgen te vinden op de markt in Ootmarsum, donderdagmiddag op de parkeerplaats bij Bruins in Saasveld en op de vrijdag de gehele dag in Albergen op de parkeerplaats bij Miets. Wanneer op een andere dag een boeket of bloemstuk nodig is, vormt dat geen probleem. Deze kunnen gewoon besteld worden.