Algemeen

‘Boer zoekt slip’ in nieuwe voorstellingen Kiek’n wat wödt

TUBBERGEN - Toneelvereniging Kiek’n wat wödt uit Tubbergen staat vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag19 januari weer op de planken met haar jaarlijkse uitvoeringen. Deze keer is gekozen voor de klucht: Boer zoekt slip, geschreven door Jozef Zeitler en uit het Duits vertaald en bewerkt door Ben ten Velde. De regie is in handen van Ted Vosmer. 

De spelersgroep is op dit moment bezig met de laatste repetities. KWW zet alles op alles om de bezoekers een avondje onbekommerde humor, komische momenten en gezelligheid te bieden.

 

Korte inhoud

Boerenknecht Derk heeft voor zijn kameraad een rood damesslipje van Jenny, de hulp in de huishouding bij boer Wilting, geleend. Als Derk het terug wil geven gaat er iets mis: de bazige boerin, tevens pensionhoudster, komt de kamer binnen. Derk verbergt het slipje daarom in een jas die aan de kapstok hangt. Maar als hij het weer wil pakken zit het slipje niet meer in de jas. Bart, de eigenaar van de jas, heeft het in een andere jas gestopt en zo wisselt het slipje nog een paar keer van eigenaar. Dit leidt tot de nodige verwarring. Tot de boerin het slipje vindt…. Als de pensiongasten dan ook nog van kamer wisselen zonder dat iedereen hiervan op de hoogte is, is de chaos compleet.

 

Kaarten

De voorstellingen vinden plaats bij Dorpshuis de Huve, aanvang 20.00 uur. Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf donderdag 2 januari in de voorverkoop te koop bij Groentehal Oosterik (€ 5,00) en aan de zaal (€ 6,00).