Algemeen

Colors@Home Eerdman gaat verder onder eigen vlag

REUTUM – Met de overname van Deterink Woninginrichting in 2011 bleef ook de bedrijfsnaam ongewijzigd. Maar na negen jaar besloten eigenaren Henk en Annette Eerdman om vanaf 1 augustus verder te gaan onder de ‘eigen vlag’. Met een klein feestje werd de toekomst van Colors@Home Eerdman afgelopen zaterdag ingeluid. 

Al ruim 45 jaar kunnen klanten voor raamdecoraties, rolluiken, vloerbekleding en zonnewering terecht in Reutum. Sinds 2016 is de interieurspecialist aangesloten bij Colors@Home. Dit blijft zo, alleen wordt vanaf heden de naam Deterink vervangen door de eigen naam: Eerdman.

 

Begrip in de regio

“Destijds namen we het bedrijf en alle goeds wat daarmee gepaard ging, over”, vertelt Annette Eerdman. “Daarmee bedoel ik zowel de betrouwbaarheid, kwaliteit en service als de naam. Want Deterink was in de loop der jaren een begrip geworden in de regio. Inmiddels is onze eigen naam ook bekend genoeg bij onze klanten. Daarom besloten we vanaf deze maand de bedrijfsnaam aan te passen.”

 

Eigen DNA

De vestiging in Reutum is één van de 169 Colors@Home winkels in Nederland. “Het biedt ons veel voordelen om bij deze organisatie aangesloten te zijn”,  laat de eigenaresse weten. “We kunnen overleggen met collega’s. Zodoende deel je ervaringen en je leert van elkaar. Bovendien heeft Colors@Home een algemene website maar is er ook een persoonlijke site voor elk filiaal.” Vanzelfsprekend heeft iedereen een eigen winkel-DNA.” Want wat goed is, moet goed blijven,  vindt het ondernemerspaar. “Wel hebben we ons assortiment onlangs uitgebreid met fournituren, ritsen en garen. Ook daarvoor kunnen klanten nu bij ons terecht.”

 

Hetzelfde concept, eigen naam

Ondertussen zit ik Henk Eerdman al 30 jaar in het vak. “Service en kwaliteit stonden en staan altijd bovenaan”, benadrukt hij. “Persoonlijk advies vinden we belangrijk. We geven daarom bijvoorbeeld telefonisch geen prijsopgaves door. We geven er de voorkeur aan om mensen uit te nodigen in de winkel of een afspraak te maken bij de klant thuis voor het geven van advies of het maken van een offerte. Dat blijft ook zo. Aan de winkel en onze persoonlijke werkwijze verandert niets. Alleen voortaan onder de naam Colors@Home Eerdman. Klanten die nog in bezit zijn van een waardebon waarop de oude naam staat, kunnen deze gewoon verzilveren.”