Algemeen

Crowdfundingsactie voor oud-Tubbergenaar
40.000 euro benodigd voor levensreddende behandeling

TUBBERGEN - Richard Bekhuis werd op 11 februari 1964 geboren in Tubbergen. Hier woonde hij tot 1982 met veel plezier aan de Reutumerweg 5 met zijn ouders, twee zussen en een broer. In 1982 bouwde de vader van Richard een nieuw huis in Tubbergen aan de Potgierstraat 9 waar het gezin met veel plezier heeft gewoond. Richard verhuisde in 1994 naar de Rembrandstraat 20 in Tubbergen. Hoewel veel van Richard’s familie nog altijd in Tubbergen e.o. woont verhuisde Richard in in 1996 vanwege zijn werk naar Borne. De inmiddels 57-jarige Richard Bekhuis woont en werkt tot op heden nog altijd in Borne waar hij werkzaam als monteur werkzaam is bij Probin.

Richard Bekhuis

Afgelopen jaar sloeg het noodlot bij Richard toe. Op 3 september 2020 werd bij Richard darmkanker geconstateerd met uitzaaiing naar de lever. Twee maanden later volgde een chemokuur welke totaal verkeerd afliep. De kuur was te zwaar voor Richard waardoor hij erg ziek werd en drie weken in het ziekenhuis heeft gelegen. Na deze opname bleek de kanker alleen maar verder uitgezaaid te zijn.

In januari 2021 volgde een nieuwe chemokuur van negen weken. Na deze kuur was de kanker stabiel met een afname van vijftien procent. Richard deed het goed op deze chemokuur, maar helaas mogen ze deze maar maximaal zes keer geven en is de kanker inmiddels terug met een afname van vier procent.

Hyperthermie behandeling

Als laatste redmiddel zou Richard graag een hyperthermie behandeling willen ondergaan. Dit is warmtebehandeling die bij de kankercellen dood bij 42 graden gericht op de tumor. Deze behandeling wordt aangeboden bij Sanulogic in Gronau.

Voor meer info over deze behandeling:
https://sanulogic.com/hyperthermie-effectief-bij-kanker/
https://www.amc.nl/web/nieuws-en-verhalen/ons/waarom-warmte-werkt.htm 

Er worden met deze behandeling zeer goede resultaten behaald. Richard en zijn familie hebben al contact gehad met Sanulogic, de behandeling kan redelijk snel worden gestart. Echter kost deze behadeling 40.000 euro en wordt deze helaas niet vergoed.

Richard verteld dat hij heel graag deze hyperthermie behandeling wil ondergaan: “Ik zou dit heel graag doen, ben nog te jong en zou nog wel graag enkele jaren door willen. Ik heb iemand gesproken die de behandeling voor leverkanker bij Sanulogic heeft gedaan en hij is schoon en er zijn meer goede resultaten uitgekomen. Dit wil ik ook graag, het is mijn laatste strohalm om er nog een paar jaartjes bij te krijgen.”

Crowdfundingsactie

Om het benodigde bedrag voor Richard’s behandeling te kunnen bekostigen zijn Richard’s vrouw en familie met een crowdfundingsactie begonnen. Wie wil en kan Richard helpen om deze behandeling te ondergaan? Alle kleine beetjes helpen en Richard en zijn familie zijn zeer dankbaar voor uw hulp. Een donatie is mogelijk via de volgende link: https://www.doneeractie.nl/red-mijn-leven-door-een-behandeling-in-duitsland/-55588