Algemeen

Emballage-actie Coop Munster levert prachtbedrag op voor Join4Energy

ALBERGEN - De emballage-actie bij Coop Munster in Albergen heeft een prachtbedrag opgeleverd voor Stichting Join4Energy. De actie is een initiatief van Dymphie en Frank Geerdink uit Albergen. Op vrijdag 5 april ontving Dymphie de cheque van ruim € 777,- uit handen van Coop-eigenaar Ronnie Munster. Het sportieve echtpaar en ouders van twee gezonde dochters, beklimt op 15 juni de beruchte Franse berg de Mont Ventoux tijdens de Mont Ventoux Challenge van Join4Energy. Dymphie hardlopend en Frank op de moutainbike. 

De afgelopen maanden gaven Dymphie en Frank al hun energie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hun goede doel. Dymphie: “Het startbedrag voor de Challenge is minimaal € 1.000 per persoon. Maar dankzij alle acties die wij hebben georganiseerd, en spontane donaties, staat onze teller al bijna op € 10.000,-, ongekend! We zijn iedereen die zijn statiegeld heeft gedoneerd bij Coop Munster heel erg dankbaar. Ook de kinderen van basisschool Kadoes hebben veel lege flessen ingezameld. Het geeft een geweldig gevoel dat iedereen zo een steentje bijdraagt aan het vinden van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.”  

Steunen kan nog
Dymphie en Frank ook steunen in hun sportieve strijd voor Join4Energy? Kijk op http://www.join4energy.nl/mont-ventoux/registration/hero/54/Foto: Dymphie Geerdink en dochter Marell ontvangen de cheque uit handen van Ronnie Munster.