Algemeen

Garage Haarman legt focus op DSG-versnellingsbakken

ALBERGEN - De knoop is doorgehakt, Garage Haarman gaat het doen! “Al vanaf de start van ons bedrijf in 2007 dacht ik aan specialiseren, maar mijn eenmanszaak groeide ‘als vanzelf’ uit tot een allround garagebedrijf. Dat gaat veranderen. Vanaf 1 januari 2020 leggen wij ons specifiek toe op de DSG-techniek. Van reparatie, revisie, software-aanpassingen tot de daarbij behorende service. Voornamelijk voor garagehouders en dealers, maar ook particulieren met DSG-problemen blijven van harte welkom”, vertelt garagehouder en DSG-specialist Evert Haarman.

DSG is de afkorting van Direkt Schalt Getriebe, of in het Engels: Direct Shift Gearbox. Omdat Garage Haarman zich volledig gaat focussen op dit speciaal type automatische versnellingsbak met dubbele koppeling, stoppen zij per 6 december 2019 met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. 

Vertrouwen

“Verdere specialisatie in het DSG-systeem vraagt om meer tijd en ruimte voor verdieping. Dit betekent dat wij onze klanten op het gebied van allround onderhoud en reparatie moeten loslaten. Een moeilijke en erg lastige keuze, want we hebben de afgelopen 12,5 jaar een enorm fijne klantenkring opgebouwd. Maar voor ons bedrijf is het een passende, innovatieve én toekomstgerichte stap. Een mooie uitdaging waar wij helemaal in geloven en die wij vol vertrouwen aangaan!”, licht Evert de keuze toe. Hetzelfde vertrouwen heeft Evert Haarman in Chiel Bekhuis. “Voor onderhoud, reparatie en APK-service verwijs ik mijn klanten voortaan graag naar zijn bedrijf: Auto Totaal Tubbergen.”

DSG-specialist Garage Haarman

Garage Haarman is opgericht in mei 2007 en al een aantal jaar met onder andere een eigen ontworpen unieke testbank als specialist actief in de DSG-techniek. Hiermee is een mechatronic - het elektronisch-hydraulische regelbrein van DSG-versnellingsbakken - uitvoerig te testen. Een ervaren en vooruitstrevend garagebedrijf uit Albergen met een groeiend aantal klanten uit heel Nederland, maar ook daarbuiten. Een innovatieve en betrouwbare partner met een passie voor perfectie. Maar bovenal een vakman, die kwaliteit levert en continu inspeelt op alle ontwikkelingen op het gebied van de DSG-techniek. En daarnaast ook open staat voor andere speciale technieken binnen de autobranche. Garage Haarman – DSG-specialist is gevestigd Assinkshoekweg 7 in Albergen en bereikbaar via telefoonnummer: 0546-432727 en info@garagehaarman.nl. Zie ook www.garagehaarman.nl.