Algemeen

Geesteren houdt een Open Bedrijven Dag

GEESTEREN - Geesteren bruist van de ondernemers. Zij zijn trots op hun bedrijf en op de dingen die zij doen. Deze ondernemers kunnen hun kennis en kunde laten zien en delen met anderen tijdens de Open Bedrijven Dag Geesteren die zondag 10 september 2023 wordt gehouden.

De Open Bedrijven Dag Geesteren biedt ondernemers de kans om hun bedrijfsactiviteiten te tonen. Of om de deuren van hun onderneming openen en rondleidingen te verzorgen voor publiek.

Informatieavond

In aanloop naar de Open Bedrijven Dag wordt er donderdag 16 maart een informatieavond gehouden. Vanaf 20:00 uur zijn alle ondernemers in en uit Geesteren van harte welkom in Zaal Kottink. Tijdens deze avond kunnen zij zich laten inspireren door een afgevaardigde van de Open Bedrijven Dag in Hengevelde. Tevens wordt er deze avond aanvullende informatie gegeven over de Open Bedrijven Dag Geesteren, zondag 10 september. 

Ondernemers die ook onderdeel willen vormen van dit unieke evenement kunnen zich aanmelden via de website: https://ov-geesteren.nl.