Algemeen

Gratis maaltijden voor medewerkers Eeshof

TUBBERGEN - Medewerkers van de Eeshof kunnen gratis maaltijden bestellen bij de Tubbergse horeca. Betalen kan met een bon van 15 euro die de Lions Club Tubbergen beschikbaar heeft gesteld middels een schenking aan bezorgdeliefde.nu, een initiatief om zowel lokale zorgmedewerkers als horecaondernemers een hart onder de riem te steken.

Regionaal initiatief BeZorgdeliefde
De stichting, een particulier initiatief van vijf Twentse zakenvrienden, wil personeel van de Twentse zorginstellingen via het schenken van bonnen voor een bezorgmaaltijd bedanken voor hun inzet in tijden van corona. De deze maand opgerichte stichting heeft daarvoor een deal gesloten met Thuisbezorgd.nl. Inmiddels zijn er al honderden maaltijdbonnen door de stichting gedoneerd aan onder andere de medewerkers van het MST in Enschede en Oldenzaal en het ZGT in Almelo en Hengelo. De Lionsclub Tubbergen wil de zorgmedewerkers van De Eeshof Tubbergen steunen en bedanken voor hun werk en inzet.
 
Tubbergse zorgmedewerkers en horecaondernemers
De Lions Club Tubbergen wil met de donatie ter waarde van 600 euro de lokale medewerkers en horecaondernemers in de gemeente Tubbergen bedanken. “Het mes snijdt aan twee kanten, zorgmedewerkers wordt een hart onder de riem gestoken doordat ze via thuisbezorgd een gratis maaltijd kunnen bestellen en even niet hoeven te koken. En ook de horecabedrijven die noodgedwongen hun bedrijven moesten sluiten maar nog wel afhaal- en bezorgmaaltijden leveren worden ondersteund”, vertelt Ina Alberts, lid van de Lionsclub Tubbergen. De dinerbonnen zullen deze week aan de Eeshof worden aangeboden.
 
Wilt u ook een dinerbon doneren? Kijk dan op www.bezorgdeliefde.nu.