Algemeen

Hagveld Aanhangers wordt onderdeel van Auto Totaal Tubbergen

TUBBERGEN - Aanhangerbedrijf Hagveld B.V. maakt sinds 1 april onderdeel uit van Auto Totaal Tubbergen. Later dit jaar verhuist het bedrijf naar een nieuwbouwpand aan de Newtonstraat in Tubbergen. Chiel Bekhuis, eigenaar van Auto Totaal Tubbergen, had al een tijdje het idee om een andere tak aan zijn bedrijf toe te voegen. Toen hij door Pascal ter Haar van Hagveld B.V. werd gevraagd of hij interesse had in het bedrijf, was hij gelijk enthousiast. “Daar waren we snel uit!”

Bekhuis wil de twee bedrijven graag bij elkaar in een pand. Bij het huidige pand, dat hij huurt van Hennie Schröder, zijn geen uitbreidingsmogelijkheden om zo de bedrijven samen te voegen. “Daarom zijn we nu bezig met de nieuwbouw van een pand aan de Newtonstraat 5 in Tubbergen. Dat pand wordt medio september in gebruik genomen.”

Personeel
Als de bedrijven het nieuwe pand betreden, dan gaat Hagveld Aanhangers en Trailers ook verder onder de naam Auto Totaal Tubbergen. Dat bedrijf runt Bekhuis (27) al zeven jaar, waarvan vijf jaar alleen: “Ik ben hier begonnen als stagiair en kreeg later de kans om samen met een collega het bedrijf over te nemen. Uiteindelijk ging ik na twee jaar alleen verder.” Bij het bedrijf werken nu zes mensen. “Door de overname heb ik ook gelijk personeel erbij, want het vinden van goed personeel is de laatste tijd erg lastig.”

Dealerschap
Alle activiteiten van Hagveld worden voortgezet. “Voor onderhoud aan aanhangwagens kunnen mensen nog steeds bij ons terecht. We behouden het dealerschap van Böckmann, Annssems en Hulco Aanhangwagens. Dit betekent ook dat wij het Bovag keurmerk houden.” Verder richt Auto Totaal Tubbergen zich vooral op service en onderhoud van auto’s, hydrauliek slangen en auto elektro. “Als mensen op zoek zijn naar een specifieke auto, dan kijken wij wel mee. Maar wij hebben geen eigen voorraad.” Op de foto ziet u Chiel Bekhuis (links) en Pascal ter Haar.