Algemeen

Handbalvereniging STEVO maakt gebruik van kunstgrasveld van voetbalvereniging STEVO op De Peuverweide

GEESTEREN - Na een week van voorbereiding en een goed beschreven protocol bij handbalvereniging STEVO, heeft de gemeente Tubbergen handbalvereniging STEVO akkoord gegeven om weer te gaan trainen. Omdat binnen in de sporthal trainen nog geen mogelijkheid is wegens het coronavirus, mogen de handbalsters het kunstgrasveld op De Peuverweide aan de Vinckenweg in Geesteren van de voetbalvereniging RKvv STEVO gebruiken. Dit besluit heeft de voetbalvereniging genomen in verband met de coronamaatregelen. 

Voor beide sportverenigingen is al een trainingsschema bekend. Dit is omdat de voetbaltrainingen van RKvv STEVO ook weer zijn gestart en ook gebruik maken van het kunstgrasveld. De eerste training voor de jeugd van handbalvereniging STEVO was dan ook een groot succes. De trainingen van de jeugd is op dinsdag en donderdagmiddag in twee tijdsblokken, jongste jeugd van 16.00 uur tot 16.45 uur en oudste jeugd van 17.00 uur tot 17.45 uur. Is uw zoon/dochter geen lid van handbalvereniging STEVO? En wil hij/zij toch graag sporten? Neem dan contact op via tcstevohandbal@gmail.com. In navolging van de jeugd trainen dames 1 en  dames 3 ook al op het kunstgrasveld.  Mede dankzij goede afspraken tussen beide sportverenigingen en vrijwilligers binnen de handbalvereniging die zich beschikbaar hebben gesteld om deze afspraken te handhaven, werd er weer met veel plezier getraind.  Voorzitter Berthil Jansen van handbalvereniging STEVO laat weten dat hij heel erg blij is dat de handbalvereniging het kunstgrasveld op De Peuverweide in deze periode mag gebruiken. 
 
Nog enkele tijdsvakken over.
Iedereen die met zijn of haar groep weer wil gaan trainen op het STEVO complex De Peuverweide dient vooraf een tijdsblok te reserveren bij de voetbalvereniging. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, meldt STEVO voorzitter Eddy Droste. Op de site www.stevo.nl staat welke tijdsblokken er nog vrij zijn. Voor aanvraag van een tijdsblok kan met een mail sturen naar edroste@drostebejah.com