Algemeen

Huiskamerrestaurant nieuw initiatief in Langeveen-Bruinehaar

LANGEVEEN/BRUINEHAAR - De gure en donkere maanden van het jaar zijn weer begonnen. Buiten is het koud en binnen brandt de kachel; het ideale jaargetijde voor een avond gezelligheid en heerlijk eten. Reden voor de werkgroep Recreatie & Cultuur van Mijn Dorp Langeveen - Bruinehaar 2030 om zaterdag 30 november, in samenwerking met Ed Smakelijk Culinaire Dienstverlening, het Huiskamerrestaurant te houden. Kok Eddie Weusthuis verzorgt deze dag een uniek vijfgangendiner met seizoensgerelateerde producten, geserveerd aan twaalf personen. Culinaire hoogstandjes op een verrassende, nog geheime, sfeervolle locatie en dat is een uniek concept.

Reserveren kan voor maximaal twee personen. Op deze manier wordt zorggedragen voor een afwisselende samenstelling aan tafel met een gezellige en intieme sfeer. Verbinding is het sleutelwoord en ook de reden achter het Huiskamerrestaurant. Het eerste Huiskamerrestaurant is inmiddels volledig uitverkocht. Wie echter geïnteresseerd is in deelname, kan een e-mail sturen naar: inlangeveenbruinehaar@gmail.com. Een volgend Huiskamerrestaurant wordt wederom gepromoot via verschillende media.

Locaties gezocht

Tevens is de organisatie nog op zoek naar unieke locaties gelegen in Langeveen of Bruinehaar waar een dergelijk kleinschalig evenement gehouden kan worden. Ook dan kan een e-mail gestuurd worden naar eerdergenoemd adres. De werkgroep Recreatie & Cultuur is voornemens om het Huiskamerrestaurant in het jaar 2020 binnen elk seizoen één keer te organiseren. De volgende editie vindt plaats op een nieuwe locatie in de winterperiode.