Algemeen

Hulshof Taxiservice verrijkt bedrijventerrein Tubbergen met AED

TUBBERGEN - Hulshof Taxiservice verhuisde afgelopen voorjaar naar de Newtonstraat 20 in Tubbergen, naar het pand waar eerder Soccer Inside gevestigd was. In Albergen groeide het bedrijf namelijk uit z’n vestje. Om voor hun klanten, buurt en collega’s/medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving te creëren heeft Hulshof een eigen AED met daarbij behorende gecodeerde en verwarmde kast aangeschaft via de AED-Werkgroep Tubbergen. 

De kast met het apparaat hangt bij de hoofdingang aan de Newtonstraat 20. Omdat het is aangemeld bij hartslagnu.nl is het apparaat voor de Tubbergse gemeenschap beschikbaar. Indien er in de buurt een hulpverlening nodig is met een AED, kan deze worden ingezet. 

Ook sponsor

Hulshof Taxiservice deed de investering mede voor de Tubbergse gemeenschap. Tevens is de onderneming sponsor is geworden van de AED-Werkgroep. Daarom plaatste de AED-Werkroep de kast en nemen zij de kastcontroles en het ouderhoud op zich. De werkgroep dankt (ook namens de Tubbergse gemeenschap), Hulshof Taxiservice en daarmee Peter en Gea Hulshof voor hun investering en hun betrokkenheid voor de samenleving. Op de foto ziet u links Peter Hulshof en rechts Jos Rolefes, lid van de AED-Werkgroep.