Algemeen

Jolly Jumpers biedt burgemeester eerste jubileummagazine aan

TUBBERGEN - Het in 1969 opgerichte Jolly Jumpers bestaat op 1 augustus vijftig jaar en brengt ter gelegenheid daarvan een jubileummagazine uit. Het eerste exemplaar werd door de jubileumcommissie overhandigd aan de eerste burger van de gemeente Tubbergen: burgemeester Haverkamp. In het magazine komt een halve eeuw geschiedenis van de Tubbergse basketbalvereniging voorbij. Door middel van bijzondere verhalen en prachtige foto’s worden herinneringen weer springlevend.

Huub Frons en Bart Droste (jubileumcommissie Jolly Jumpers) en burgemeester Haverkamp.

Burgemeester Haverkamp was vereerd om het eerste jubileummagazine te mogen ontvangen: “Jolly Jumpers heeft in de afgelopen vijftig jaar de basketbalsport en tegelijkertijd ook de gemeente Tubbergen op de kaart gezet. Kijk ik even naar de prestaties die de vereniging alleen al vanaf het jaar 2000 heeft behaald, dan voel ik mij trots. Maar nog veel belangrijker dan prestaties is de sociale waarde die een teamsport vertegenwoordigd, sport verbroedert en dat is ook zeker wat ik terugzie bij Jolly Jumpers. Ik wens alle leden en andere betrokkenen een heel goed jubileumweekend toe op 6, 7 en 8 september! Op naar de volgende 50 jaar.” 

Huis-aan-huis
Vanaf dinsdag 8 juli zullen leden van de club het jubileummagazine huis-aan-huis verspreiden. Het jubileummagazine samen met drie bakjes heerlijke nootjes van de Zuivelhoeve kosten samen € 5,-. Hiermee wordt de jeugd van Jolly Jumpers en het vijftigjarig jubileum gesteund.