Algemeen

José Wesselink uit Geesteren zwaait af bij Hendriksen Accountants

GEESTEREN - Op donderdag 23 maart nam José Wesselink afscheid van haar werk bij Hendriksen Accountants en Adviseurs in Tubbergen. Een bijzonder afscheid, want tijdens de receptie bij Café Zaal Kottink werd zowel het 25-jarig jubileum als het afscheid van de Geesterse gevierd. 

Onuitwisbare indruk

Pontificaal zette José Wesselink op 20 februari 1997 - op de ochtend van haar eerste werkdag - haar grijze Fiattje op de enige vrije parkeerplek bij het kantoor van Hendriksen (toen nog aan de L. von Bönninghausenstraat). Niet wetende dat dit de vaste parkeerplek van directeur Gerrit Hendriksen was, maakte zij daarmee direct een leuke en onuitwisbare indruk! Met haar ambitie en inzicht droeg José 25 jaar lang op vele manieren haar steentje bij aan het bedrijf. Zo zag José - na een aantal jaren op de salarisadministratie te hebben gewerkt – dat het werk efficiënter kon, waarna zij zich sterk maakte voor de introductie van een eerste automatiseringsprogramma. Door de groei van het bedrijf ontstond rond 2008 de behoefte aan een medewerker personeelszaken. Die functie bleek geknipt voor José. In de daaropvolgende 15 jaar ontwikkelde José zich als begaand HR-adviseur en belangrijke spil in de organisatie.

Geliefde collega

Door haar lange staat van dienst, maar ook vanuit haar rol als HR-adviseur, bouwde José met vele collega’s een sterke band op. José kende het lief en leed van haar collega’s en probeerde hen vanuit de organisatie Hendriksen zo goed mogelijk bij te staan. Die betrokkenheid maakte haar werk naar eigen zeggen soms uitdagend, maar het maakte José juist ook goed in haar werk. Dat die betrokkenheid erg werd gewaardeerd, bleek wel uit de opkomst tijdens de afscheidsreceptie; vele collega’s uit de gehele regio kwamen José bedanken voor haar inzet en collegialiteit. Ook directeur Gerbert-Jan Hendriksen spreekt die waardering uit: “wij zijn er trots op dat José 25 jaar lang heeft bijgedragen aan onze organisatie en wensen haar, haar partner en kinderen alle geluk toe voor de toekomst!”