Algemeen

Kofferbakverkoop en outletmarkt in centrum Tubbergen

TUBBERGEN - Na drie succesvolle edities houdt OHT (Ondernemers Hart Tubbergen) dit jaar wederom een Outletmarkt. Winkeliers in het dorpscentrum van Tubbergen zetten hiervoor zaterdag 27 augustus de winkeldeuren open. Naast scherp geprijsde artikelen in de fysieke winkels, houden zij ook buiten vanaf kraampjes uiteenlopende voordeelacties.  Het Raadhuisplein is deze zaterdag de hotspot waar van 10.00 tot 17.00 uur een kofferbakverkoop wordt gehouden. 

Elke winkel z’n eigen outlet

In 2019 besloten de ondernemers van het centrum in Tubbergen om de krachten te bundelen in de vorm van een

gezamenlijke Outletdag. Naast kledingzaken nemen ook de bakker, opticien en interieurzaken hieraan deel. Elke

winkel heeft z’n eigen outlet. Zowel binnen als buiten. Want voor de feestelijke sfeer staan er, evenals voorgaande jaren kraampjes voor de winkels. De winkeliers verkopen er hun waren tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kunnen bezoekers gebruik maken van aantrekkelijke acties. 

Kofferbakverkoop

Het Raadhuisplein is deze zaterdag de plek waar de kofferbakverkoop plaatsvindt. “De bedoeling is letterlijk een kofferbakverkoop, dus vanuit de kofferbak van een auto”, verduidelijkt Antonet Wolters van de organisatie en mede-eigenaresse van Tuttebel. “Daarnaast is het meenemen van een tafeltje of kleedje om de spullen op te presenteren wel toegestaan. Die zijn niet aanwezig dus deelnemers dienen deze zelf mee te nemen van huis.”

Wie graag een plek wil tijdens de kofferbakverkoop kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@tuttebel-tubbergen.nl.

De outletmarkt en de kofferbakverkoop worden zaterdag 27 augustus gehouden van 10.00 tot 17.00 uur.


Uw reactie