Algemeen

Kunst Kijken Tubbergen exposeert in TMZ het Meulenbelt

TUBBERGEN – Het Kunstcollectief Kunst Kijken Tubbergen exposeert van 16 oktober tot 15 december in TMZ het Meulenbelt, Vriezenveenseweg 176 in Almelo. In deze periode is de expositie dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur te bewonderen. Acht kunstenaars exposeren met hun werken die verrassend verschillend van aard zijn, wat deze expositie extra interessant maakt. 

De kunstwerken zullen worden tentoongesteld aan de wanden van de mooie ronde gangen en in de vitrines van het verzorgingscentrum. De brede gangen lenen zich uitstekend voor exposities. Bezoekers mogen rekenen op een grote variatie kunst, waaronder glasfusingkunst, iconen en schilderijen, van realistisch tot abstract in diverse stijlen en uitvoeringen. 

Veelzijdige expositie

De volgende kunstenaars nemen deel aan deze veelzijdige expositie: Marie-Anne Nijkamp met schilderijen in acryl; Anneke Oude Lansink met schilderijen in acryl; Truus Oude Hengel met schilderijen in olieverf; Yvette Mertens met schilderijen in olieverf; Sylvia Bruggenwirth met schilderijen en glaswerk; Alex Kuik met schilderijen in olieverf; Ine Heerink met schilderijen in acrylverf; Sinie Brakhuis met glaswerk en schilderijen in acrylverf.

Meer informatie

De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. In TMZ het Meulenbelt ligt een informatieboekje met een overzicht van alle kunstenaars en een korte beschrijving van hun werk. Uitgebreide informatie over de kunstenaars is te vinden op de website; www.kunstkijkenintubbergen.nl.