Algemeen

Loes en Elke Kamphuis brengen boekje voor echofoto’s uit

ALBERGEN - Van de eerste millimeters tot een volgroeide baby; echofoto’s laten de ontwikkeling van ieder wondertje zien. Zonde om rond te laten slingeren! Gemiddeld krijgt een aanstaande moeder veertien echofoto’s tijdens haar zwangerschap. Veel vrouwen zoeken een goede bewaarplaats voor deze eerste foto’s van hun aanstaande kindje.  Loes en Elke Kamphuis van Moekekoek hebben nu een uniek boekje gemaakt, waarin ze veilig en op een leuke manier bewaard kunnen worden. 

Ook alle bijzonderheden van de zwangerschap kunnen in het boekje worden vastgelegd. Van het eerste schopje, de eerste buikfoto, een namenlijstje, een moodboard voor de babykamer tot uiteindelijk de geboortefoto. Kortom, een mooi document om voor altijd te koesteren. En speciaal om later samen met je kindje terug te kunnen blikken! 

Nog meer Moekekoek 
Loes en Elke Kamphuis maakten eerder al in samenwerking met Uitgeverij Leopold Amsterdam het cadeauboekje ‘Mamaaa!’ met illustraties en teksten over typisch alledaagse mama-momenten. En de zussen leverden met tekst en illustraties ook een bijdrage aan de voorleesbundel ‘Naar bed, naar bed, zei Duimelot’, boordevol verhaaltjes voor het slapengaan van onder andere Dick Bruna, Toon Hermans, Paul van Loon en Max Velthuijs.  

Nog genoeg inspiratie
Op de ‘wishlist’ van de dames staat nog een kinderprentenboek en een gedichtenbundel. En oh ja!, vergeet die veelgevraagde scheurkalender niet. Er is dus nog genoeg inspiratie.   

Te koop 
Echoboekje, jouw eerste foto’s online is te koop via Bol.com en Bookspot.nl, in boekwinkels en nu tijdelijk ook bij Coop Albergen. De prijs is € 8,49 en het ISBN 978 94 92901 28 6. Op de foto: Loes en Elke Kamphuis en Manja Heerze en Claudia van der Werf, uitgevers van Leopold Amsterdam.