Algemeen

Medisch Pedicure Lieke Geerdink werkt nu ook vanuit eigen praktijk

HARBRINKHOEK – Medisch Pedicure Lieke Geerdink is vanaf deze maand zowel ambulant als vanuit een eigen praktijk werkzaam. Na enkele jaren als ambulant pedicure te hebben gewerkt, is zij nu ook aan de slag gegaan in haar nieuwe praktijkruimte. Deze is gevestigd aan de Schoolveldstraat 5 in Harbrinkhoek, op de begane grond en goed toegankelijk.

Lieke Geerdink is sinds 2018 gediplomeerd medisch pedicure: “Mensen kunnen bij mij terecht voor een basisvoetbehandeling, denk hierbij onder meer aan het weghalen van eelt en likdoorns, het behandelen van schimmelnagels en kloven.”

Complexe voet- en nagelproblemen
De medisch pedicure heeft ervaring met risicovoeten die ontstaan zijn door diabetes, reuma, ouderdom, spasme, oncologie of verwaarlozing. Daarom is Lieke ook het juiste adres voor complexere voet- of nagelproblemen. Ze heeft een samenwerkingscontract met podotherapie Wender voor vergoedingen bij diabetes. De Harbrinkhoekse onderneemster heeft tevens een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het plaatsen van nagelbeugels bij ingroeiende nagels, nagelreparatie bij trauma-, stoot-, en schimmelnagels. Bovendien is ze gespecialiseerd in het maken van siliconen ortheses en antidruktechnieken. 

Medische én luxe voetbehandelingen
“Een pedicure behandeling is zeer geschikt voor mensen met (medische) voetproblemen, maar zelfs als er geen sprake is van voetproblemen is een bezoek aan de pedicure een aanrader. Onze voeten ondersteunen ons lichaam en dragen ons dag in dag uit. Het voorkomen van voetproblemen is beter dan genezen”, legt Lieke uit. Naast de basis en medische voetbehandelingen voert ze ook luxe voetbehandelingen uit zoals: gellak op teennagels, French pedicure, voetmassages en wellness voetbehandelingen.

Meer info
Medisch Pedicure Lieke Geerdink is aangesloten bij Provoet en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures. Om haar taak als medisch pedicure naar behoren te kunnen blijven vervullen volgt ze jaarlijks bijscholing. Op de website www.liekegeerdink.nl is meer informatie te vinden. Afspraken maken kan eveneens via de website. Meer informatie ontvangen of een afspraak maken kan via de website: www.liekegeerdink.nl, per e-mail naar info@liekegeerdink.nl of telefonisch: 06 20239791.