Algemeen

Muller Löwkeboer Rally toe aan eerste lustrumeditie

HARBRINKHOEK - Zondag 8 september vindt de vijfde editie van de Muller Löwkeboer Rally plaats. Evenals voorgaande jaren bestaat het deelnemersveld uit bijzondere voertuigen die minimaal twintig jaar oud zijn en afkomstig uit het dubbeldorp Mariaparochie-Harbrinkhoek. Er zullen tientallen oldtimers en karakteristieke trekkers uit een ver verleden aan de start verschijnen. De naam van de rally is ontleend aan de eerste bezitters van een personenauto cq. trekker in het dubbeldorp.

De organisatie heeft voor de personenauto’s een zogenaamde bolletje/pijltje toertocht uitgestippeld door het prachtige Twentse landschap. Voor de trekkers is er eveneens een bijzonder parcours georganiseerd.

 

Voertuigen te bekijken

Tussen 09.30 en 10.30 uur is er gelegenheid de voertuigen te bekijken op de parkeerplaats van Restaurant Kampkuiper in Harbrinkhoek. Het doel van de rit is om de bewoners van het dubbeldorp te verbinden. Na afloop is er voor de deelnemers een barbecue georganiseerd bij Kampkuiper. Voor meer informatie: www.muller-lowkeboerrally.nl