Algemeen

Niet één, niet twee maar achttien Sarah’s voor de 50 jarige Brigit Perik

MANDERVEEN - In Manderveen wonen evenals in andere dorpen en steden mensen die Sarah en Abraham zien. Tot zover niks bijzonders. Maar als je als je als bijna 50-jarige op de avond voor je verjaardag om 18.00 uur al de vijfde Sarah in je tuin krijgt, rijst de vraag: waar stopt dit? 

In het geval van Brigit Perik bij maar liefst achttien Sarah’s. Aan het einde van de avond werd de laatste geplaatst aan de schutting met de buren omdat het verder overal al volstond.

Een levende Sarah maakte al snel duidelijk dat de tuin te klein was. Gelukkig waren de Sarah brengers creatief. Daarom werden zowel de straat en het hek van VV Manderveen als de schutting van de buren en de oprit volgeplempt met feestelijke poppen waarna het feest kon beginnen.

Als enige echte Sarah stond Brigit om nog steeds vol verbazing te kijken. Ze kon niet geloven dat de teller zo hoog is geëindigd. Ook de gasten waren onder de indruk van de ludieke acties. Brigit wil dan ook iedereen bedanken die een Sarah geplaatst heeft en een bijdrage heeft geleverd aan het onvergetelijke bijbehorende feest.