Algemeen

Ongekende prijzenregen in de Eendrachtloterij

MANDERVEEN - Een ongekende prijzenslag in de loterij van muziekvereniging De Eendracht. Op dinsdagavond 13 juli mocht de loterijcommissie maar liefst € 1.200,- aan prijzengeld uitreiken. In verband met de coronapandemie heeft de commissie besloten om de uitreiking van drie trekkingen uit te stellen naar een verantwoord moment. Vorige week dinsdag was het grote moment: Wendy Kosters-Welling, Hans & Yvonne Kamphuis en Toon Kempers werden allen verrast met de hoofdprijs van € 400,- en een fleurig boeket bloemen aangeboden namens Reinerink Bloemen en Planten.

Nietsvermoedend begroette Wendy Kosters-Welling in haar huis één van de binnenkomende leden van de loterijcommissie. Omdat haar man ook deel uitmaakt van deze tweekoppige commissie leek het op een normale gang van zaken. Totdat haar man Gerben tot driemaal toe het winnende bankrekeningnummer van de eerste hoofdprijswinnaar voorlas. De ogen van Wendy begonnen te twinkelen en een romantisch moment volgde. “Dit geld ga ik gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe fiets”, aldus Wendy.

Proosten op de overwinning

Met een goed gevoel toog de loterijcommissie naar de Holtenplasweg om de familie Kamphuis te feliciteren met de hoofdprijs van de trekking voor de periode januari-maart 2021. Bij aankomst keek de familie vreemd op maar dat veranderde snel toen het blad met € 400,- en een grote bos bloemen tevoorschijn werden gehaald. “Deze financiële meevaller komt goed van pas bij de aanleg van ons verwarmde terras”, liet de familie weten. Vervolgens is er samen geproost op het winnen van deze hoofdprijs.

Op de koffie bij een goede bekende

Ter afsluiting van deze feestelijke avond bracht de loterijcommissie een bezoek aan een goede bekende. Toon Kempers won namelijk ook in het eerste kwartaal van 2008 al de hoofdprijs in de Eendrachtloterij. Over een bestemming voor het gewonnen geld hoefde Toon niet lang na te denken: “Er komt een nieuw koffiezetapparaat. Dat wordt hoog tijd”, aldus Toon tijdens het drinken van een lekker kopje koffie. Ook dit bezoek is afgesloten met het drinken van een borrel. Bij het afscheid klonk ook hier: “Good goan en wier komm’n.”

Bijna tweeduizend euro verloot

Het winnen van deze hoofdprijzen is het drietal van harte gegund en gezien de vele felicitaties op de Facebookpagina van De Eendracht zijn veel mensen verheugd met deze winnaars. Uiteraard zijn er meer winnaars bekend gemaakt tijdens de kwartaaltrekkingen voor de periode oktober 2020 tot en met juni 2021. Op notariskantoor Poppinghaus in Losser verschenen achtereenvolgens de winnaars voor de resterende geldprijzen. 

De volgende deelnemers winnen € 100,-: T. Godeke, G.H. Peddemors en L.M. Braakhuis-Keijser.
De € 90,- gaat naar: M. Bernds,
B. Semmekrot en H. de Witte.
En tot slot de € 70,- naar: G. Kosters, T. Pegge en B. Semmekrot. 

Namens de leden van muziekvereniging De Eendracht van harte gefeliciteerd met het winnen van deze prijzen en natuurlijk wil men iedereen bedanken voor het meespelen in de loterij.

Gokje wagen

Beproeft u de komende tijd ook graag extra financieel geluk? Waag eens een gokje en speel voor € 5,- per maand mee met de Eendrachtloterij. De winkans is in vergelijking met de Staatsloterij of Nationale Postcode Loterij veel groter. Geen gouden koffer maar de loterijcommissie aan de deur. Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend informatie aan en stuur een mailtje met uw gegevens naar henkvunen@caiway.nl of neem telefonisch contact op, tel. 0541-680707. De eerstvolgende kwartaaltrekking vindt plaats in september. Wie weet staat dan de loterijcommissie bij u voor de deur en wint u extra vakantiegeld. 

 

Op de foto ziet u de gelukkige hoofdprijswinnaars.