Algemeen

Oproep 'Liefs van…'

Het zijn gekke tijden waarin we ons momenteel bevinden. Waar we normaal gesproken zonder na te denken een kop koffie drinken bij pa en ma of even een bezoekje brengen aan opa en oma is er nu afstand. Natuurlijk houden we ons allemaal aan de maatregelen. Om te voorkomen dat we zelf ziek worden maar ook vanwege het risico om een ander te besmetten. Hoewel iedereen z’n uiterste best doet en alle begrip heeft voor de beperkende regelgeving is er toch een gemis. Je wilt je lieve ouders en grootouders graag zien, hen een hart onder de riem steken. Een blijk van aandacht en waardering in deze nare coronatijd. Dat kan! En daar gaan wij bij helpen.

Iedereen die familieleden, oud of jong, niet kan bezoeken maar graag iets wil laten zien en vertellen kan dat in Op en rond de Essen doen in de rubriek: Liefs van….

Mail ons een foto die je je pa, ma, opa, oma, buurvrouw, buurman, tante, oom, neef, nicht, vriend vriendin, noem maar op, graag wilt sturen. Als je daarbij je telefoonnummer vermeldt dan nemen wij contact met je op voor een lieve, grappige of bijzondere tekst bij de foto.

Wie niet in de gelegenheid is om zelf een foto aan te leveren kan ook een e-mail sturen, voorzien van naam en telefoonnummer. Wij zorgen er vervolgens voor dat er een fotograaf langs komt om een foto te maken.

Dus, maak selfies, portretten of geinige kiekjes en zorg voor een onvergetelijke verrassing in Op en Rond de Essen.

Mail je foto en gegevens naar: oe@drukkerijvanbarneveld.nl ter attentie van: 'Liefs van…' Dan maken we er samen iets moois van! 

Redactie Op en Rond de Essen