Algemeen

Rabobank Tubbergen na de bouwvak weer terug op oude locatie

TUBBERGEN - Het Rabobankkantoor in Tubbergen is vanaf maandag 19 augustus weer terug op de vertrouwde locatie aan De Eendracht 1 in Tubbergen. De verbouwing van het kantoor is bijna afgerond en daarmee wordt het tijdelijke onderdak aan de Pastoor Bloemenstraat opgeheven. 

Rabobank Noord en West Twente verheugt zich erop om klanten vanaf 19 augustus weer aan De Eendracht te kunnen ontvangen. De bank zit straks gevestigd in het zogenoemde gezondheidscentrum, waar meerdere partijen op het gebied van zorg zich vestigen. De verbouwing van het pand is nog niet geheel afgerond, maar het gedeelte waar de Rabobank komt is vanaf 19 augustus gereed. De bank geeft aan dat iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen en dat er op donderdag 26 september van 16.00 tot 20.00 uur nog een speciale open dag is met activiteiten voor jong en oud. 

Gezamenlijk netwerk
De geldautomaten komen niet terug in het nieuwe pand. Deze blijven gevestigd in de pinbox aan de achterzijde van het pand aan De Eendracht. Deze locatie is in nauwe afstemming met de gemeente Tubbergen gekozen. Door het aanbieden van automaten in een pinbox sorteert Rabobank voor op de ontwikkeling dat de drie Nederlandse grootbanken; ABN AMRO, ING en Rabobank die in de loop van 2019 een gezamenlijk netwerk krijgen van geld- en afstortautomaten. Dat netwerk wordt beheerd door Geldservice Nederland (GSN).