Algemeen

Reinerink Bloemen en Planten verrast hoogheden Fortburgers met buitenresidentie

TUBBERGEN/DENEKAMP – Medewerkers van de winkel van Reinerink Bloemen en Planten in Denekamp zijn altijd al vroeg in de weer. Maar donderdagochtend 19 december waren ze even extra druk. De buitenresidentie van jonkheer Daan Withag van de Tubbergse carnavalsvereniging de Fortburgers moest namelijk worden geopend. 

Elke woensdag, donderdag en zaterdag is deze rechterhand van de hoogheid en medewerker van Reinerink vroeg uit de veren om in de winkel de bloemetjes buiten te zetten. Hij zorgt er altijd weer voor dat de winkel er spic en span uitziet.Zo ook afgelopen donderdag. Daan kwam om 07.30 uur aan in de winkel in Denekamp. Hij was van plan zijn vrachtwagen uit te pakken zoals altijd, maar dat liep deze keer anders…

 

Onthulling spandoek

Vorst Bleumke Mart Woesthuis (hoogheid van de Fortburgers), een fotograaf en alle collega’s stonden hem als verrassing op te wachten. Vervolgens werd Daan in zijn pak gehesen en maakten de dames zich klaar om het spandoek te onthullen. Ballonnen en slingers werden opgehangen, de ladders klaargezet met uiteindelijk het moment van de onthulling van het spandoek. Buitenresidentie Reinerink Bloemen en Planten Denekamp was bij deze geopend.

 

Overlevingspakket

De dames van Reinerink boden de heren een drankje en een overlevingspakket aan, waar ze de carnaval wel mee door komen. Reinerink Bloemen en Planten wenst Daan en Mart een geweldig carnavalsjaar toe.