Algemeen

‘Schubbies in Concert’ voor SamenLoop voor Hoop

TUBBERGEN - Onder de naam ‘Schubbies in Concert’ houdt de familie Scholte Lubberink zondag 19 mei een concertmiddag die grotendeels gevuld wordt met eigen optredens. Met dit concert willen de familieleden zoveel mogelijk geld inzamelen voor SamenLoop voor Hoop, de 24-uurs wandelestafette die in september wordt gehouden. Het geld komt ten goede aan het KWF voor de strijd tegen kanker; een ziekte die helaas ook in de familie Scholte-Lubberink voorkomt. De optredens vinden plaats in de balkonzaal van ‘t Oale Roadhoes in Tubbergen.

Naast optredens van de familie zijn er ook ‘supportacts’, onder meer van een aantal leden van de twee koren, Pop4you en Cantabilé, waarin familieleden zingen. 
 
Bijzondere middag
Frank Droste brengt een fantastisch eigen geschreven nummer ten gehore. Ook het koor VOÏSZ Vocal Projects uit Utrecht onder leiding van Lisa Kézér, waarin nichtje Nienke zingt, verzorgt een verrassend optreden. Fenne Toenink, ook een nichtje en bekend van The Voice Kids, laat haar talent horen terwijl zij zichzelf begeleidt op piano. Het belooft een bijzondere middag te worden, temeer omdat de familie Scholte Lubberink met het benefietconcert zoveel mogelijk geld probeert in te zamelen voor hun deelname aan SamenLoop voor Hoop. Tijdens het concert op 19 mei vindt er tevens een grote winactie plaats met mooie prijzen. Diverse sponsoren dragen de familie hierbij een warm hart toe. 
 
Tickets
Kaarten zijn uitsluitend online te bestellen via de website schubbies.nl. De kosten zijn € 5,00 per ticket en betalen kan via iDEAL. Natuurlijk komt ook deze opbrengst geheel ten goede aan KWF. ’t Oale Roadhoes stelt de balkonzaal beschikbaar voor het concert en voorziet de gasten van een gratis kopje koffie. De aanvang is om 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.30 uur. De familie Scholte Lubberink nodigt iedereen van harte uit voor het benefietconcert.