Algemeen

Scouting Kameleongroep in Vasse e.o. weer helemaal opgestart

VASSE - Na een bewogen tijd met vele veranderingen door alle coronaregels is de hele scoutinggroep weer als vanouds opgestart na de vakantieperiode. Door de coronamaatregelen moesten ook de feestelijkheden rond het 25-jarig bestaan van de vereniging worden uitgesteld. De geplande reünie van oud-leden kon recent wel doorgaan en was een groot succes.

Jubileumboek

Een enthousiast team van de leiding heeft een prachtig jubileumboek gemaakt van 25 jaar Scouting in Vasse en omgeving. Het geeft een heel mooi beeld van de alle initiatieven en gebeurtenissen door de jaren heen. Het jubileumboek is voor een klein bedrag verkrijgbaar. Bel naar tel. 06-20956812 om er een te bestellen.

De Kameleongroep

De Kameleongroep in Vasse heeft (jeugd)leden uit de hele regio van Tubbergen tot aan Duitsland in alle leeftijden. Alle verschillende leeftijdsgroepen worden begeleid door jong volwassenen uit de regio, met heel veel scoutingervaring. De Veelboer in Mander is perfect ingericht om Scouting te beleven voor alle leeftijdsgroepen.

Scouting is voor iedereen, ongeacht wwonplaats, culturele achtergrond, afkomst, geloof, beperking of politieke overtuiging, en biedt haar (jeugd-)leden een veilige en leerzame speelomgeving.

De Kameleongroep heeft groeimogelijkheden, en daarom verwelkomen zij je graag. Bij de jongste scoutingsleden, de Bevers (6-7 jaar) zijn er plekken vrij. De overige scoutinggroepen hebben beperkt groeimogelijkheden, zij zijn op zoek naar jou. 

Leeftijdsgroepen

Bevers, 6-7 jaar, groep 3 en 4. Opkomst maandag van 17.45 tot 19.15 uur.

Welpen, 7-9 jaar, groep 5 en 6.     Opkomst dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur.       

Scouty's, 10-11 jaar,            groep 7 en 8. Opkomst donderdag van 18.45 tot 20.15 uur.  

Scouts, 12-15 jaar, voortgezet onderwijs. Opkomst vrijdag 19.30 uur.

Explorers,15-18 jaar, voortgezet onderwijs. Opkomst vrijdag 19.00 uur.

Stam, 18-21 jaar, voortgezet onderwijs. Opkomst vrijdag 21.00 uur. Wil je zelf scouting beleven in de mooie natuur, met anderen samenwerken, samen spannende dingen maken en gave dingen doen?

Doe mee en meld je aan via de website https://www.kameleongroepvasse.nl, of bel naar tel. 06-20956812 zodat de leiding op de hoogte is van je komst.

Iedereen die zich nu aanmeld kan tot aan het eind van het jaar gratis meedoen en hoeft pas volgend jaar contributie te gaan betalen.