Algemeen

Stichting Grote Geesterse Molen zamelt weer textiel in

GEESTEREN -  De Stichting Grote Geesterse Molen zamelt op zaterdag 10 april a.s. weer textiel in. Normaliter kan men bij een drive-in iets bestellen en wordt het bestelde product in de auto afgeleverd. Maar de vrijwilligers van de Stichting Grote Geesterse Molen volgen (vanwege de coronamaatregelen) een iets andere procedure. Iedereen die textiel aan de molen wil doneren, rijdt naar de molen, volgt daar de rijroute, opent de kofferbak en/of deuren en de vrijwilligers halen dan de zakken textiel uit de auto’s.

Mensen die textiel willen doneren/aanleveren wordt gevraagd om op de volgende zaken te letten:
• alleen herdraagbare en herbruikbare kleding - dus geen kapotte kleding;
• geen dekbedden, dekens of kussens;
• geen losse schoenen, maar per paar aan elkaar geknoopt;
• alle textiel s.v.p. in dichtgeknoopte (vuilnis)zakken aanleveren, dus niets meer in dozen of los.
Als iedereen zich aan genoemde verzoeken houdt, is het mogelijk dat de opbrengst zo hoog mogelijk uitvalt. De Stichting Grote Geesterese Molen heeft namelijk veel geld nodig voor het broodnodige onderhoud van de molen.
Het moge duidelijk zijn dat er, vanwege de coronamaatregelen, deze keer geen koffie en thee aangeboden wordt.
Iedereen kan de kleding op zaterdag 10 april tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Geesterse Molen brengen. Wie niet in de gelegenheid is om de kleding zelf te brengen, kan Theo Bekhuis mailen: theo_mathilde@outlook.com of bellen op nummer 06-30613242. Theo haalt dan zaterdags de kleding bij u thuis op.