Algemeen

Tasche Staalbouw zet vijf jubilarissen in het zonnetje

TUBBERGEN - Tasche Staalbouw heeft zaterdag 12 november jl. vijf jubilarissen in het zonnetje gezet. Twee van hen zijn 12,5 jaar in dienst, de andere drie maar liefst 25 jaar.

Jarno Kamp is als samensteller van de staalconstructies al 12,5 jaar werkzaam bij Tasche. Ook Gert Peddemors zet zich al 12,5 jaar met hart en ziel in voor het bedrijf. De monteur staalbouw gaat geen uitdaging uit de weg.

Het drietal dat al 25 jaar werkzaam is bij Tasche is Willy Elferink, Wouter Booijink en Stef Hek.

Willy is werkzaam als administratief medewerkster en een belangrijke spil binnen het bedrijf. Een duizendpoot die zich altijd in alle bochten wringt om haar werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren.

Stef bedient de boor- en zaagstraat en is als bediener een onmisbare schakel. Door zijn jarenlange ervaring en de beheersing van allerlei nieuwe technieken is hij een hele belangrijke schakel voor de gehele werkplaats.

Wouter calculeert alle staalconstructieprojecten en gaat geen uitdaging uit de weg. Zijn accurate werkhouding en netheid zijn onmisbaar en worden zeer gewaardeerd.

Het vijftal is tijdens een feestelijke avond in het zonnetje gezet bij Wild Bijzonder Vissen in Reutum. Tasche wil alle jubilarissen bedanken voor hun tomeloze inzet en hoopt nog jaren van hen te mogen genieten.


Uw reactie