Algemeen

Team Hoogheden klaar voor SamenLoop voor Hoop

TUBBERGEN - Op 21 en 22 september wordt de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen gehouden, waarbij verschillende teams inmiddels een mooi sponsorbedrag bij elkaar hebben vergaard ten goede van de KWF Kankerbestrijding. Zo hebben ook alle carnavalshoogheden van de gemeente Tubbergen van dit jaar in januari direct het initiatief genomen om gezamenlijk een team te vormen. De prinsen met hun secretarissen en adjudanten zullen dan ook op 21 september aan de start van dit 24-uurs wandelevenement verschijnen met een team van twintig personen.

In de aanloop naar de SamenLoop voor Hoop is tot nog toe een mooi sponsorbedrag van € 2287,- opgehaald. Dit bedrag is onder andere opgebouwd uit een inzameling tijdens de Gemeentegala, welke dit jaar werd georganiseerd door sleuteldorp De Spekscheeters in Vasse. De Kroesmennekes uit Fleringen schonken een mooi bedrag. Daarnaast sponsoren ook enkele werkgevers van de hoogheden, waaronder Aannemersbedrijf Jaspers Faijer en Sandvik Coromant. Alphons Oude Avenhuis, vader van de beide hoogheden van de Dubbelkiekers had het er zelfs voor over om zijn baard af te laten scheren en de opbrengst te doneren aan het Team van de Hoogheden. 

Gezellige barbecue
Om met elkaar nog eens bij te praten, voordat aan de Samenloop voor Hoop gestart wordt, ontmoeten de Hoogheden elkaar zaterdag 31 augustus op het adres van de Sleutelhoogheden Prins Ronny I en Secretaris Clemens van de Spekscheeters in Vasse. Aldaar was een gezellige barbecue georganiseerd, waarbij ook de Hofdames uiteraard aanwezig waren. Tot in de late uurtjes werden alle ervaringen en hilariteit van het afgelopen carnavalsseizoen nog eens goed met elkaar doorgenomen. Deze gezellige bijeenkomst krijgt in de komende jaren zeker een vervolg, was de unanieme conclusie van alle hoogheden en hofdames. Op de foto teamnummer 55 voor de SamenLoop voor Hoop en groepsfoto van alle hoogheden met hofdames.