Algemeen

“The Masked Singer Geesteren” doorslaand succes en op naar de finale!

GEESTEREN - Vrijdag 16 april was de tweede livestream uitzending van het online evenement “The Masked Singer Geesteren”. Alle verwachtingen werden overtroffen tijdens deze uitzending. Bijna 2000 mensen zaten voor de livestream om te kijken naar de overgebleven zes kandidaten.

Presentator en showmaster Wout Gehring opende de tweede uitzending zoals niemand dat in de showwereld kan evenaren. Nadat de Aap vorige week was afgevallen, gingen nu Dark Soldier,  Stig, Spiderman, de Olifant, de Bij en de Skydancer de strijd met elkaar aan om de finale te bereiken die op 23 april haar ontknoping zal vinden. Je kon zien dat er na de eerste uitzending een nog betere performance op het podium te zien was. Wat een fantastische optredens! De zang in combinatie met de bewegingen was een genot om naar te kijken en menig inwoner van Geesteren en de gemeente Tubbergen heeft hiervan genoten. Ook in deze tweede uitzending moest er een kandidaat afvallen. Dit werd wederom door het publiek bepaald door middel van stemmen. Ondanks dat er de afgelopen week veel gespeculeerd was over welke personen er in de pakken zouden zitten, werden er toch een aantal verrassende namen genoemd. Bij de eerste stemming heeft het publiek ervoor gekozen om de Skydancer weg te stemmen. Bij de tweede stemming kon er geraden worden wie er in het pak van de Skydancer zat. Na een fantastische onthulling kwam Marjoleine Ikink uit het pak tevoorschijn. Marjoleine heeft in eigen persoonlijkheid nog een keer live gezongen voor het grote publiek. Wat een fantastische deelneemster! Ook in deze uitzending werd er een prijs weggegeven aan diegene die wist te raden wie er in het pak zat. Ewald Stamsnieder was de gelukkige winnaar. Hij heeft zaterdag een heerlijk vleespakket t.w.v. €50,- mogen ontvangen.
In de finale uitzending die op vrijdag 23 april zal plaats vinden, zijn er wederom mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een  reischeque t.w.v. €250,-.  Tijdens deze finale gaan de laatste vijf overgebleven kandidaten strijden om de inmiddels felbegeerde titel. Wie mag zich na de finale “The Masked Singer” van Geesteren noemen? Deze eer willen ze alle vijf graag binnen slepen en de battle zal dus in alle hevigheid losbarsten tijdens de finale.
Deze week worden er weer nieuwe smultassen gevuld. De smultas mag tijdens de finale avond niet ontbreken. De inhoud van deze week zal u weer verassen. Omdat het de finale is, zal deze extra gevuld zijn zodat er nog lang op deze avond van genoten kan worden. Ook worden er weer enkele hints in een aantal tassen gedaan. Vanaf woensdag zijn ze weer te koop bij de bij u bekende adressen.
Vrijdag 23 april is de grote finale van “The Masked Singer Geesteren” wederom te volgen op www.twitch.tv/avgeesteren.


Reacties

  • door Angela
  • 26 dagen geleden

Hoelaat begint het??