Algemeen

Tweedehands Kinderkledingbeurs doneert € 750,00 aan Halloweenavond

TUBBERGEN – De Tweedehands Kinderkledingbeurs, die in het voorjaar en in het najaar wordt gehouden in dorpscentrum de Huve in Tubbergen, schenkt na iedere editie een deel van de opbrengst aan een goed doel. Dorien Nijland en Meike oude Luttikhuis waren verrast dat de door hen opgezette Halloweenavond dit keer de cheque mocht ontvangen. Na vier jaar geleden klein te zijn begonnen is het evenement inmiddels enorm populair bij jong en oud.

De Halloweenavond is toegankelijk voor alle leeftijden en voor iedereen die Halloween leuk vindt. Ook voor mensen van buiten Tubbergen. Donderdag 24 oktober, in de herfstvakantie, vindt de derde editie plaats in de winkelstraten van Tubbergen.

Uitbreiding

Vanwege het grote succes en alle benodigde voorbereidingen is de organisatie sinds dit jaar uitgebreid van twee naar vier dames. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers die zich inzetten voor een keur aan verschillende taken. Dorien Nijland en Meike oude Luttikhuis gaven aan heel blij en verrast te zijn dat zij het goede doel zijn van de najaarsbeurs en een geldbedrag van € 750,00 in ontvangst mochten nemen van de werkgroep Tweedehands Kinderkledingbeurs Tubbergen.