Algemeen

VanEtje verkozen tot Winkelier van het Jaar

GEESTEREN – VanEtje is verkozen tot Winkelier van het Jaar 2019 in de categorie woonwinkels in de gemeente Tubbergen. De Winkelier van het Jaar-verkiezing, een initiatief van Reclamefolder.nl en uitgevoerd door Vote Company, is jaarlijks op zoek naar de winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. Winkels waar klanten iedere keer weer naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren, dus winkels die het verdienen om in de spotlight te staan! “We zijn daarom ook heel blij dat er zo massaal op ons gestemd is en zijn zeer tevreden met het gemiddelde cijfer van 9,55! Aangezien het onze eerste keer is en wij laat in deze verkiezing zijn ingestapt, is het voor ons des temeer een kroon op het werk”, aldus Esther Brouwer. Ze is samen met haar partner Frans Even eigenaar van VanEtje.

Wat in 2014 begon als een hobby, het restylen van meubels, groeide al snel uit tot een serieuze business. Nu vijf jaar later is VanEtje van een restylebedrijf gegroeid naar een woonwinkel. “Wij proberen ons wel echt te onderscheiden, met andere producten dan de doorsnee woonwinkel. Wij hebben een mix van stijlen en een gevarieerd aanbod. Men kan niet alleen bij ons terecht voor woonaccessoires, maar ook voor meubels zoals banken, kasten, stoelen en tafels”, legt Esther uit. “Restylen doen wij niet meer, maar men kan nog wel bij ons terecht voor de restyleproducten zoals krijtverf en was.” 

Service en meedenken
Geen enkele winkel kan tegenwoordig zonder webshop. Dit heeft VanEtje dan ook goed voor elkaar. Dagelijks leveren zij aan klanten verspreid over heel Nederland en daar buiten. Esther: “Service en meedenken staan bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijk contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en onze klanten reageren daar positief op. Ik zou zeggen kom binnenkort gezellig langs en profiteer gelijk van onze Summer Sale! Tot gauw!” VanEtje is gevestigd aan de Dorpsstraat 19 in Geesteren (voormalige jongensschool) en de winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.