Algemeen

Verjaardagsbox Gemeente Tubbergen bezorgt gezinnen Sintbox

TUBBERGEN - De Sintbox  is afgelopen week bezorgd bij de gezinnen die zijn aangesloten bij de Verjaardagsbox gemeente Tubbergen. Hoe fijn is het dat ook de kinderen die in armoede leven toch kunnen genieten van een gezellig Sinterklaasfeest! Dit jaar bestaat de inhoud van de Sintbox uit een cadeau voor het hele gezin, cadeautjes voor ieder kind passend bij de leeftijd en natuurlijk overheerlijk drinken en snoepgoed. 

De inhoud van de Sintbox is mogelijk gemaakt door specifieke Sint 2021-sponsoren: Plus Pleijhuis, Plus Wallerbosch, Plus Droste, Coop Albergen, Groentehal Oosterik, Actie Pepernoot, Primera Tubbergen, Tuincentrum Oosterik, Kaleidoscope Almelo, Irene van der Laan, Speeltuin Morskieft, Zwembad De Vlaskoel en een gulle gever. Sponsoren, bedankt voor jullie geweldige bijdrage!

De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen vindt dat ieder kind in de gemeente Tubbergen een feestelijke verjaardag verdient. Ook de kinderen die opgroeien in een gezin met onvoldoende financiële middelen. Daarom ontvangt ieder kind met zijn/haar verjaardag een goed gevulde box met o.a. een cadeautje, slingers, ballonnen, een bon voor een taart, een traktatie voor op school en lekkernijen. Daarnaast krijgt de jarige de mogelijkheid om een kinderfeestje te vieren.

Naast de Verjaardagsbox biedt de Verjaardagsbox gemeente Tubbergen, indien financieel haalbaar, een Vakantiebox en Sintbox aan.

De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen is volledig afhankelijk van donaties.

Wilt u de Verjaardagsbox gemeente Tubbergen een warm hart toedragen in de vorm van een donatie? Stuur een mail aan werving.verjaardagsboxtubbergen@outlook.com.