Algemeen

Verjaardagsbox gemeente Tubbergen biedt kinderen nu ook een (kinder)feestje

TUBBERGEN - Gezinnen in de gemeente Tubbergen die in aanmerking komen voor een Verjaardags- of Feestbox, kunnen vanaf 1 maart hun kind(eren) ook een gratis kinderfeestje bieden. Verschillende lokale ondernemers bieden de Verjaardagsbox tegen een gunstig tarief een arrangement aan. Van bowlen, zwemmen en dansen tot taarten versieren, aardbeien plukken, voetballen, glow in the dark midgetgolf en schoonheidsbehandelingen; het is allemaal mogelijk. 

5 tot en met 18 jaar
De feestarrangementen zijn bedoeld voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Voor alle leeftijden is een geschikt arrangement gevonden. Daarnaast biedt de Verjaardagsbox kinderen vanaf 12 jaar de mogelijkheid om in plaats van een arrangement te kiezen voor een waardebon van € 35,- voor de supermarkt. Met die bon kunnen ze zelf eten en drinken halen om een feestje thuis te organiseren met vrienden en vriendinnen. Bij het bezorgen van de Verjaardags- of Feestbox ontvangen de gezinnen een brief met daarop het aanbod van drie á vier feestjes waaruit ze kunnen kiezen. De gezinnen geven vervolgens binnen een week aan of ze gebruik willen maken van één van de arrangementen.
 
Sponsoren
Het aanbieden van de feestjes wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Mensen voor Mensen en de verschillende lokale ondernemers die de arrangementen aanbieden. De ondernemers die (tot nu toe) deelnemen zijn: Kunstschool Alding, Wild Bijzonder Vissen, Workshop Bakken door Ilse Hillebrand, Kim Bekhuis Equistrian, Avatarz, Itty’s Place, Glasmozaiek kado, Morskieft speeltuin, Studio 546 by Sandra, Tante Sien,’n Kaps, Natasja’s Hairstudio, Zwembad de Vlaskoel, De Manderveense Aardbei, Knuss Feestjes, Beauty en Wellnes by Nadine, Maisdoolhof Fleringen en Soccer Inside.
 
Voor wie
De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen is bestemd voor gezinnen die de verjaardag van hun kind(eren) niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Met de Verjaardagsbox (1 tot 12 jaar) en de Feestbox (12 tot 19 jaar) is dit wel mogelijk. Aanmelden kan via Mariska Jogems, Sociaal werker armoede bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Haar contactgegevens staan onderaan dit artikel.
 
Mogelijk gemaakt door
De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen wordt mogelijk gemaakt dankzij giften, sponsoren en vrijwilligers. Voor mensen die het goede doel willen steunen, is het mogelijk een gift te storten op bankrekeningnummer NL32 RABO 0151 4063 91. 
 
Meer informatie
Kunt u een leuk kinderfeestje bieden en wilt u ook deelnemen? Voor meer informatie over de feestjes en de Verjaardagsbox kunt u contact opnemen met Mariska Jogems, Sociaal werker armoede, mail: m.jogems@swtd.nl of  tel. 06-15110235. Ook kunt u contact opnemen met Miranda Kranenberg, coördinator Verjaardagsbox, mail: mpm.kranenberg@outlook.com of tel. 06-29365872.