Algemeen

Verjaardagsbox helpt Sinterklaas een handje

TUBBERGEN - Nog een paar dagen en dan is het 5 december. Voor de kinderen een spannende en vooral leuke tijd. Sinterklaas en zijn pieten zorgen voor blije gezichten. De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen helpt de Sint een handje. Voor 56 gezinnen met beperkte financiële middelen zorgen zij ook dit jaar voor een goed gevulde Sintbox! Een gezelschapsspel, schoencadeautjes, strooigoed, chocoladeletter en nog veel meer voor een compleet heerlijk avondje.

De Sintbox heeft Verjaardagsbox gemeente Tubbergen ook dit jaar kunnen vullen dankzij de vele en gulle sponsoren die, net als de vrijwilligers, de kinderen een warm hart toedragen: Stichting Mensen voor Mensen
Plus Droste, Plus Wallerbosch, Plus Pleyhuis, Coop Albergen, Groentehal Oosterik, Kaleidoscope, Batterij Specialist, Raymond Korte, Uniek Fysiotherapie, Shalom Tubbergen, Otto Simon, A.B. Veldhuis en Nationaal Fonds Kinderhulp. Speciale dank gaat uit naar kinderopvang De Kinderkroon voor het beschikbaar stellen van hun locatie voor de opslag en het inpakken van de dozen.