Algemeen

Verschijning derde nummer Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

TUBBERGEN - Na de succesvolle eerste twee uitgaven is op maandag 18 oktober jl. de derde editie van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen verschenen, hét magazine voor en door ondernemers uit de gemeente Tubbergen. Aan het magazine is het online platform www.ondernemers-magazine.nl gekoppeld.

Foto: Uitreiking eerste exemplaar aan wethouder en locoburgemeester Erik Volmerink.

Over het magazine

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen biedt de ondernemende lezer relevante informatie, laat ondernemers kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal. Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen, met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Gekoppeld aan het magazine zijn een online platform - met daarin onlangs opgenomen als extra service een vacaturebank - en er worden tevens kennissessies georganiseerd, om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

De inhoud

Ook deze uitgave van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen biedt ruimte aan een aantal ondernemers uit de gemeente Tubbergen met een bijzonder verhaal, ambitie en aansprekende producten. Ondernemers die zich willen profileren en hun collega-ondernemers willen vertellen wat er schuil gaat achter de gevel van hun organisatie. Als thema is gekozen voor ‘Duurzaamheid’, om heel gericht ondernemers uit deze branche aan het woord te laten. Over hun bedrijf en hun ondernemerschap, over hen als persoon, over lokale verbondenheid en, vooral, over de liefde voor hun vak. Daarnaast krijgen ook belangrijke maatschappelijke onderwerpen aandacht, zoals Stichting Leergeld Tubbergen en Sterk Techniek Onderwijs. Daarnaast wordt in het magazine interessante informatie en kennis gedeeld via aansprekende columns.

Omvang, oplage en verspreiding

Het tweede nummer van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen heeft opnieuw een omvang van 60 pagina’s. Het magazine wordt in een oplage van ruim 2.500 exemplaren geadresseerd verspreid onder ondernemers in de gemeente Tubbergen en als leestafelexemplaren bij onder andere dienstverlenende organisaties en horecabedrijven.

De initiatiefnemers

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen is een spin-off van Ondernemersmagazine Twenterand, een initiatief van Jouke Zomer van strategisch en grafisch ontwerpbureau Monolith opportunity creators in Vriezenveen. Brian Brokelman van uitgeverij News Outside in Tubbergen verzorgt de acquisitie en Anno Oude Engberink, die met zijn bedrijf ZegKracht in Enschede werkzaam is, is tekstschrijver, eindredacteur en bladmanager.

 

Foto: Uitreiking eerste exemplaar aan wethouder en locoburgemeester Erik Volmerink.