Algemeen

Vijf jaar Verjaardagsbox Tubbergen

TUBBERGEN - Onlangs  stond er een grote container bij het industrieterrein in Tubbergen. Afgeplakt met wit folie en daarop vraagtekens. Een paar dagen erna waren er ineens ballonnen op het witte folie geplakt. Het leek zo wel een kadootje, maar waarom? Er werd al gespeculeerd over verplaatsing van winkels die dit als actie hadden, vermoedens van een huwelijksaanzoek werden genoemd, maar dit alles was het niet. Een paar dagen later waren er namelijk grote spandoeken zichtbaar op de container. Het was een ludieke actie van de Verjaardagsbox gemeente Tubbergen, om aandacht te geven aan, en te vieren, dat zij vijf jaar bestaan!

De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen, zorgt dat kinderen waar thuis weinig geld is, toch hun verjaardag kunnen vieren.

Zij maken een Verjaardagsbox met een traktatie, slingers, ballonnen, lekker eten/drinken en een cadeautje voor de jarige.

Deze box bezorgen zij, samen met een bon voor een verse taart van de bakker en een bon voor het houden van een verjaardagsfeestje, bij het kind thuis.

Voor de jongeren is er de speciale Feestbox. Als het budget het toelaat zorgen zij samen met het team, ook voor de Sintbox en de Vakantiebox.

Vijfjarig jubileum

Vijf jaar de Verjaardagsbox, begonnen in 2017 met op het moment van de start 25 kinderen die gebruik maakten van deze box. Nu in 2022 maken 148  kinderen gebruik van deze box. Een grote groei en zonder de hulp van alle vrijwilligers, giften en sponsoren zou dit echt niet mogelijk zijn geweest. Daarvoor grote dank!

Steun de Verjaardagsbox

Vijf jaar de Verjaardagsbox, een klein cadeautje geven aan de stichting als  ’jarige’ mag natuurlijk altijd. Dit kan door een kleine donatie te geven via de website van de Verjaardagsbox, www.verjaardagsboxtubbergen.nl

Op deze website kunnen gezinnen die gebruik willen gaan maken van de Verjaardagsbox zich ook aanmelden.

Tevens kunt u ook ambassadeur worden. Vele ondernemers, particulieren, verenigingen en organisaties in de regio gingen u al voor.

Stuur een mailtje naar werving.verjaardagsboxtubbergen@outlook.com en een vrijwilliger van de sponsorcommissie neemt z.s.m. contact met u op.

Vijf jaar de Verjaardagsbox, omdat ieder kind een feestelijke verjaardag verdient.