Sport & Vrije tijd

De eerste kidsclubdag was een groot succes

TUBBERGEN - De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste kidsclubdag. Zaterdagochtend 12 juni stroomde De Vlaskoel in Tubbergen vol met enthousiaste kids, die zich hadden ingeschreven voor de eerste echte kidsclub van VKC’03. Met de zwemkleren die thuis al waren aangetrokken stond iedereen te trappelen om te beginnen.

De activiteiten waren al klaargezet: een parcour was opgebouwd, er hingen goals in het water en de ballen lagen klaar voor gebruik. De kids hebben zich geen moment verveeld. Tussendoor was er tijd voor een gezellige pauze met ranja en cake. Op het einde werd er een estafette georganiseerd waarbij de twee groepen tegen elkaar gingen strijden. Welk team brengt zo snel mogelijk de slang naar de overkant? Het was een nek-aan-nekrace. Het bracht bij de kids de nodige zenuwen met zich mee. De stilte voor de start van de estafette maakte al snel plaats voor hard gejuich en geschreeuw om zo hun eigen team naar de overwinning te helpen.

Goed nieuws is dat de kidsclub vanaf nu van 10:00 tot 11:30 uur duurt. Hierdoor is er genoeg tijd voor de waterratten om kennis te maken met zwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen en leuke waterspelletjes.

Meld je nu aan voor de kidsclub van 10 juli

De volgende kidsclubdag staat gepland op zaterdag 10 juli. Wil je meedoen met de Kidsclub dan ben je van harte welkom. Je kunt je gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar kidsclubvkc@gmail.com.