Sport & Vrije tijd

Dennis Polman nieuwe hoofdtrainer van Dynamo Tubbergen Dames 1

TUBBERGEN - Dennis Polman wordt vanaf het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van Dynamo Tubbergen Dames 1. Hij volgt de vertrekkende trainer en coach Johan Booijink op. Na diverse gesprekken met de Technische Commissie en het bestuur van de Tubberger volleybalvereniging én de kennismaking met het huidige Dynamo Dames 1 team is overeenstemming bereikt met de in Haaksbergen woonachtige Dennis Polman. Het gevoel was meer dan goed bij alle partijen en Dynamo is dan ook trots om Dennis als hoofdtrainer te kunnen presenteren.

Met Dennis Polman haalt Dynamo een trainer en coach binnen die weet wat het is om op niveau te spelen. Hij speelde vijf jaar op eredivisie-niveau en heeft daarmee het nodige meegemaakt. Deze bagage neemt hij mee naar Dynamo Dames 1. Als trainer en coach komt Dennis nog maar net kijken zoals hij zelf zegt maar de drive om dit te laten slagen is groot.

Veel zin in
Dennis: “Dynamo Dames 1 is mijn nieuwe uitdaging voor de komende seizoenen. Het is een echt team dat compleet-volleybal speelt en dat past goed bij mijn visie voor het vrouwenvolleybal. Een team dat, op Manon en Kira Steggink na, helemaal bij elkaar blijft en veel potentie biedt voor de toekomst. Ik vermoed dat Johan en Raymond een mooi team hebben opgebouwd waar ik, samen met Raymond, mee verder kan. Ik heb er duidelijk erg veel zin in!” Alle leden van Dynamo Tubbergen wensen Dennis Polman veel succes en plezier!