Sport & Vrije tijd

Houtdorp Jong Nederland Harbrinkhoek

HARBRINKHOEK - Het is weer zo ver: vrijdag 22 oktober a.s. is het ‘Houtdorp’ er weer bij Jong Nederland Harbrinkhoek. Door corona is de vereniging een jaar weggeweest, maar Jong Nederland Harbrinkhoek hoopt er een nog groter feest van te maken dan voorgaande jaren. Maar daar zijn jullie natuurlijk wel voor nodig. Alle kinderen zijn welkom  van groep 1 tot en met groep 8.

Het begin is rond de klok van 9.30 uur en rond 15.30 uur kunnen jullie ouders langskomen om jullie hut te bekijken waarna jullie weer mee naar huis kunnen. De kosten van deze mooie dag bedragen € 7,50 per kind, dit kan contant worden voldaan bij de ingang van het houtdorp. Jullie zullen de hele dag kunnen bouwen met vriendjes en vriendinnetjes van je eigen leeftijd aan jullie eigen hut. Ook zal er gezorgd worden voor een lekker broodje, wat drinken en een kop soep. Voor de grote honger is het echter wel handig om een eigen lunchpakketje en eventueel iets drinken mee te nemen. Geef je op voor deze geweldige dag voor een mooie afsluiting van de herfstvakantie.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: opgave@jnharbrinkhoek.nl.

Vermeld daarbij even je naam,leeftijd, groep op school, telefoonnummer ouders en eventuele bijzonderheden. Alle deelnemers wordt gevraagd om hun eigen hamer mee te nemen.