Sport & Vrije tijd

Inschrijving tweede editie ‘ALBO Open’ volgeboekt

ALBERGEN - Vol trots kan TV Albergen melden dat na een zeer geslaagde eerste editie van het ALBO Open Tennistoernooi, het toernooi ook dit jaar wordt gehouden en wel van 29 juni tot en met 14 juli. En hoe fantastisch is het dat Albo Deuren te kennen heeft gegeven, ook de aankomende edities de hoofdsponsor te willen zijn.

Arie te Riet en Johan Demmer van Albo Deuren en de toernooicommissie van het ALBO Open, bestaande uit: Koen Nijhuis, Rut Luttikhuis, Maureen Keemers, Loes Wielheesen, Ellen Harink en Ellen Koopmans.

Het toernooi is inmiddels begonnen met een overweldigend aantal aanmeldingen, namelijk 194 deelnemers. Dat is de reden dat ook in het voorweekend een heel aantal wedstrijden zijn ingepland. Er wordt gespeeld in de categorieën 3 tot en met 8, voor zowel de onderdelen herendubbel (HD), damesdubbel (DD) en gemengd dubbel (GD). Dit alles in de leeftijd van zeventien jaar en ouder. Nieuw is dat er in de tweede toernooiweek pas gestart wordt met de onderdelen in de categorieën 3 en 4. Via www.toernooi.nl en dan zoeken op ‘ALBO’ is te zien welke wedstrijden er elke dag gepland staan.

Gezelligheid en sportiviteit bovenaan
De organisatie heeft weer de nodige voorbereidingen getroffen om een fantastisch toernooi neer te zetten, waarbij gezelligheid en sportiviteit bovenaan staan. Op zondag 14 juli wordt de finale gespeeld, dus noteer deze datum alvast in de agenda. Voor vragen, sponsoring of aanmelding als vrijwilliger kan gemaild worden naar wedstrijdleiding@tv-albergen.nl