Sport & Vrije tijd

Jeugdkamp Klumpers VVA meer dan geslaagd

ALBERGEN - Een groot aantal meiden van de jeugd van volleybalvereniging Klumpers VVA in Albergen is afgelopen vrijdag en zaterdag gezellig op kamp geweest bij het plaatselijke MFA-gebouw. Iedereen was superfanatiek en wilde uiteraard graag de eerste prijs van dit weekend winnen.

De eerste activiteit was een spandoek maken. De leden waren erg creatief en gingen los met mooie teamnamen en tekeningen. Daarna volgde ‘VVA Got Talent’ met mooie dans-, acrobatiek- en playbackacts. ‘s Avonds was er een spannend zoekspel in het donker en werd een kampvuurtje gemaakt. Vervolgens was het tijd voor een film van de Smurfen en langzaamaan viel iedereen (gelukkig) in slaap.  

Fanatieke deelnemers
De volgende dag stond in het teken van een zeskamp met diverse spellen en activiteiten. Alle deelnemers waren fanatiek wat resulteerde in hoge scores voor de teams. Na een lekker patatje met snack werd ‘s middags een beachvolleybal- en trefbaltoernooi gehouden. Tot slot volgde de prijsuitreiking en was er voor iedereen een sleutelhanger, vaantje en een ijsje. Het kamp was zeer geslaagd. Iedereen wordt dan ook bedankt voor de gezelligheid en inzet, met een extra bedankje aan Fiene, Rimke, Britt, Pip en Pam.