Sport & Vrije tijd

Kantine MVV’29 zet deuren open voor speelgoedbeurs

HARBRINKHOEK – In de kantine van voetbalvereniging MVV’29 vindt woensdag 20 november de jaarlijkse speelgoedbeurs plaats. Het concept blijft eenvoudig; van het verkochte speelgoed is 70% van de opbrengst voor de inbrenger en 30% komt ten goede aan de jeugdactiviteiten van MVV’29. De verkoper kan zelf de verkoopprijs van het speelgoed bepalen. Het speelgoed moet schoon, netjes en volledig zijn. Ook alles wat met sport te maken heeft, is van harte welkom. Knuffels zijn niet toegestaan. 

De inbreng van het speelgoed is op woensdagmiddag 20 november van 13.00 tot 16.30 uur. De verkoop is ’s avonds van 18.30 tot 19.30 uur. Om wachttijden bij inbreng te voorkomen raadt de organisatie aan om vooraf een verkoopnummer op te vragen bij één van de contactpersonen.

Opbrengst

De opbrengst en eventueel niet verkocht speelgoed kan tussen 21.00 en 22.00 uur opgehaald worden. Speelgoed wat inbrengers niet terug willen hebben gaat naar de Speelgoedbank in Almelo. Meer informatie over de speelgoedbeurs is te vinden op de website: www.mvv29.nl. Hier staan de spelregels nogmaals uitgelegd en er zijn voorbeelden te vinden hoe het speelgoed het beste gepresenteerd/ingepakt kan worden.

Aanmelden

Voor aanmeldingen en het stellen van vragen kan contact worden opgenomen met Marlon Schröder, per e-mail naar: majschroder@hotmail.com of telefonisch: 06-55177900 en met Ellen Koster, e-mail: ellenkoster@caiway.net of telefonisch: 06-10961799.