Sport & Vrije tijd

Ledenvergadering HV Stevo in teken van bedankjes en scheidsrechters

GEESTEREN - Maandag 18 november was het tijd voor de jaarlijkse ledenvergadering van Handbalvereniging Stevo. Nadat de meeste mensen zijn binnengestroomd in Café Zaal Kottink, bedankt voorzitter Berthil Jansen iedereen voor zijn komst en geeft hij aan blij te zijn met de goede opkomst. Na een aantal verplichte agendapunten neemt Jansen iedereen mee in een korte terugblik en een vooruitblik voor het seizoen, waarin onder andere een mooie reis begin 2020, van de selectie en een afvaardiging van de jeugd, naar Denemarken aan bod komt.

Een lastig puntje bij vele verenigingen is het vinden van scheidsrechters. Stevo kan gelukkig al jaren op een aantal vaste waarden rekenen, en is hier enorm dankbaar voor. Maar om volgend seizoen wederom mee te kunnen dingen om de prijzen in de competitie is het grote noodzaak dat er meer bondsscheidsrechters bij komen die meetellen voor de leveringsplicht die de vereniging heeft naar de NHV toe. Het bestuur speelt al een tijd met dit punt en vraagt de leden of ze mee willen denken hoe het zijn van bondsscheidsrechter gestimuleerd kan worden. 

Afscheid Johan Vennegoor

Dit jaar weinig bestuurswisselingen, er is een bestuurslid die afscheid neemt. En maar liefst na achttien jaar. Johan Vennegoor wordt bedankt voor zijn inzet over al deze jaren. We kan met trots worden gezegd dat hij de boel goed achter gelaten heeft en dat dit voor de (nog te vinden) opvolging een mooie start is.

Simone Wagteveld Stevo-lid van het Jaar

Als laatste agendapunt voor de rondvraag komt het bekendmaken van het Stevo-lid van het Jaar. Traditioneel mogen alle aanwezigen gaan staan en wie als laatste nog staat en daarmee voldoet aan al de genoemde eigenschappen, is door het bestuur benoemd als Stevo-lid van het Jaar. Dit keer stond na zeven rondes alleen Simone Wagteveld nog en zij is dan ook Stevo-lid van het jaar 2019 geworden. Het bestuur bedankt Simone voor haar inzet in vele commissies, waarbij speciale dank voor alle inzet voor het coördineren van alle vrijwilligers rondom het CSI Geesteren. Na het beantwoorden van de laatste vragen wordt de vergadering gesloten en wordt door een klein deel nog ‘navergaderd’ onder het genot van een hapje en drankje.

De foto’s zijn gemaakt door Clemens Brughuis. Naast een foto van de zaal is er een foto van het afscheid van Johan Vennegoor met van links naar rechts: Johan Vennegoor, voorzitter Berthil Jansen en bestuurslid Marloes Horstman en een foto van Stevo-lid van het Jaar Simone Wagteveld.