Sport & Vrije tijd

Nieuwe wandelchallenge Manderveen
Vijf kilometer verdeeld over vijf dagen

MANDERVEEN - Vijf kilometer wandelen met vijf verschillende routes, wie wil dat nu niet? De eerste wandelchallenge van afgelopen voorjaar waarbij er tien kilometer over tien dagen gelopen is, was een groot succes en heeft letterlijk honderden mensen in beweging gebracht.

Dit leverde veel positieve geluiden en ook vragen of er een 'mildere' variant beschikbaar is. Er zijn natuurlijk genoeg mensen die ook graag wandelen, maar waarvoor 10 kilometer net iets te ver is.

Daarom zijn de initiatiefneemsters Stapcoach Silvia Rikmanspoel en Fysiotherapie Langeveen - Manderveen collega Joyce de Witte bezig geweest om aan deze wens van toekomstige deelnemers tegemoet te komen. Zij hebben vijf mooie routes van vijf kilometer samengesteld, wederom in en rondom Manderveen.

De challenge kan volbracht worden tijdens de maand oktober.

Deelnemers hoeven dus niet vijf dagen achtereenvolgens te lopen. Ze mogen zelf bepalen wanneer, op welk tijdstip en met wie ze lopen.

Startlocatie is telkens Kulturhus Manderveen aan de Manderveense-weg 70.

Net als de voorgaande challenge is ook deze gratis. Het enigste dat mensen moeten doen is een mailtje sturen aan srikmanspoel@hotmail.com en de routes worden dan toegezonden.

Aan de vorige challenge was een prijs verbonden, hiervoor heeft de jury na uitgebreid beraad prijswinnaars gekozen en zij zijn op de hoogte gebracht. Van harte gefeliciteerd.

Het was fantastisch om alle Facebook posten, foto's, mailtjes etc voorbij te zien komen en zoveel wandelaars in en rondom Manderveen tegen te komen. Dank voor jullie enthousiasme.

Natuurlijk hoopt de organisatie op een wederom enthousiaste groep deelnemers.


Reacties

  • door Ingrid
  • 31 dagen geleden

Hallo Sylvia, Graag zou ik de routes van 5 kilometer ontvangen

Groetjes Ingrid Brummer 

Goedemorgen Ingrid,

U reageert hier op de website van Op en Rond de Essen. 

Voor contact met Silvia kunt u haar mailen: srikmanspoel@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Redactie Op en Rond de Essen