Sport & Vrije tijd

Pannenkoek dag bij de Zonnebloem afdeling Geesteren

GEESTEREN - 'Nationale Pannenkoek dag' werd op vrijdag 18 maart jl. gevierd. De dag dat basisschoolleerlingen door heel het land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Op 'Pannenkoek dag' hoef je geen spruitjes, andijvie of hutspot te eten, maar kan je heerlijk smikkelen en smullen van pannenkoeken met spek of appel, kaas, jam, banaan, poedersuiker of alles door elkaar natuurlijk. Het is jouw feestje en dat hebben de gasten van de Zonnebloem ook zo ervaren.

De Zonnebloem afdeling Geesteren bedacht om aan het begin van het nieuwe seizoen de pannenkoeken dit keer niet door de basisschoolkinderen te laten bakken, maar te laten organiseren door Herterij Twente in Geesteren.

Drie heren uit Geesteren zorgden tevens voor een muzikaal onderhoud tijdens de heerlijke pannenkoeken.

Het was een groot succes met een goede en grote opkomst. Iedereen had weer zin in een uitstapje en gaf aan dat het voor herhaling vatbaar is.

Samen op weg naar Pasen viering

Tijdens de viering samen op weg naar Pasen gedenken we Jezus van Nazareth op zijn kruisweg en denken we aan onze vergelijkbare momenten op onze eigen levensweg. Dit gebeurt tijdens de viering op weg naar Pasen.

Deze viering wordt gehouden in de dagkapel in Geesteren op donderdag 7 april a.s. om 14.00 uur.

Alle leden van de Zonnebloem en de KBO uit Geesteren zijn daarbij van harte uitgenodigd. Pastor Christianne Saris zal in deze viering voorgaan. Na afloop is er een gezellig samenzijn met koffie en thee.