Sport & Vrije tijd

Parelloop Vasse toe aan eerste lustrum

Vasse - De vijfde editie van de Parelloop in Vasse vindt plaats op 12 en 13 juli. Het  belooft traditiegetrouw een mooie loop te worden. Op vrijdag 12 juli start om 19.00 uur de Rabobank Kidsrun met afstanden van 1,25 en 2,5 kilometer. Aansluitend vindt de recreanten- en gevorderdenloop plaats, met afstanden van 5 en 8,5 kilometer en de  Bewust Bewegen Loop van 12,5 kilometer.

Vitaal Vasse

Omdat de Parelloop vijf jaar bestaat heeft de organisatie besloten om op zaterdagochtend twee tochten te houden en uit te zetten. Het betreffen een trailrun van 22 kilometer en een mooie wandeltocht van 8,5 kilometer. Deze wandeltocht wordt ondersteund en begeleid door Vitaal Vasse.  

Runnerskwartier arrangement
Campings, waaronder het Dal van de Mosbeek, Snieders Frans, Tutenberg en Camping de Witke hebben rondom het circuit  een driedaags runnerskwartier arrangement gemaakt, dat speciaal voor deze loop bestemd is. Met enkele hotels wordt nog onderhandeld. Het goede doel van  dit jaar is nog niet zeker, via de website volgt meer informatie.

Meelopen via voorinschrijving
Aanmelden voor een loop of een tocht kan alleen via voorinschrijvingen. Meer informatie staat op www.parelloopvasse.nl. Ook dit jaar zijn er enkele sponsoren gevonden die bereid zijn leuke prijzen ter beschikking te stellen voor zowel de winnaars, als voor de verloting die op de vrijdagavond na de loop wordt gehouden.

Spectaculair loopevenement
Het belooft dit jaar een spectaculair loopevenement te worden, waarin beweging, beleving, natuur, genieten en gezelligheid samenkomen. Voor informatie, starttijden, voorinschrijvingen en routes wordt verwezen naar www.parelloopvasse.nl. Schrijf gauw in, want vol is vol!