Sport & Vrije tijd

STEVO JO19-1 wint gemeentelijke titel

GEESTEREN – STEVO JO19-1, het jeugdelftal van Mark Voshaar, is afgelopen woensdagavond winnaar geworden van het gemeentelijk JO19 toernooi op sportpark De Peuverweide in Geesteren. In de finale werd VMC uit Vasse/manderveen met 3-0 verslagen. Het toernooi kende een sportief verloop en werd zeer ontspannend beleefd door de deelnemende ploegen.

Na een welkomstwoord van Diane Dierink van de organisatie begon het toernooi stipt om 18.30 uur. STEVO mocht meedoen met zowel JO19-1 als met het JO19-2 elftal. De wedstrijden werden gespeeld in twee poules. STEVO JO19-1 maakte korte metten met De Tukkers (2-1), Reutum (2-0) en Fleringen (3-0). In de finale was het ook veel te sterk voor VMC (3-0). Jard Kuipers was het meest op dreef bij STEVO met het maken van doelpunten, waarvan één vanaf de aftrap op de middenlijn rechtstreeks in het doel. Ook Mart Wienk kreeg de handen op elkaar door tegen Fleringen de bal vanaf 35 meter in de kruising te schieten. STEVO JO19-2 verloor van VMC met 1-0 en van TVC met 4-0. MVV’29 werd met 1-0 verslagen.

Dank
Bij de prijsuitreiking bedankte Mark Haverkort de organisatie, bestaande uit: Diane Dierink, Tara Meinders, Mirjam Harmelink en Johan Brughuis voor een perfect verlopen toernooi. Idem dank was er aan alle ploegen uit Tubbergen voor hun deelname en niet vergeten werd het kantinepersoneel en de scheidsrechters Bennie Oosterik, Paul Gehring, Bent Kuipers en Richard Harmelink, die weinig moeite hadden om de wedstrijden in goede banen te leiden.